ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Posted By Νικόλας Τσιαμούλος On Κυριακή, Δεκέμβριος 19th, 2010 With 0 Comments

tsiam-vioΟ Νικόλας Τσιαμούλος γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1976 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Είναι παντρεμένος με την Πέγκυ Μαλλίρη και έχουν 2 παιδιά.

Έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Α.Ε. στην 124 Π.Β.Ε. στην Τρίπολη.

Κατέχει άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος, λογιστή και φοροτεχνικού Α’ τάξεως, μεσίτου αστικών συμβάσεων, ασφαλιστικού – χρματοοικονομικού συμβούλου.

Από τον Απρίλιο του 2002 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Λογιστής – φοροτεχνικός, με ιδιόκτητο οργανωμένο λογιστικό γραφείο. Εκπονεί οικονομικές μελέτες και συνεργάζεται με όλες τις τράπεζες.

Μέσα από την επαγγελματική του διαδρομή γνωρίζει σε βάθος την τοπική κοινωνία και την επιχειρηματικότητα. Έχει ολοκληρώσει πλήθος οικονομικών και ειδικών μελετών.

Πιστεύοντας στη δύναμη της καινοτομίας και και της εξωστρέφειας δημιούργησε και λειτουργεί (από το 2003) πρότυπη τουριστική μονάδα στην Ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα στο Δήμο Λεβιδίου (Δ.Δ. Άνω Καρδαρά).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της ανεξάρτητης Πανεπιστημιακής Ομάδας Διαμόρφωσης Οικονομικής Σκέψης (ΠΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα συμμετείχε στα κοινά μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες.

Τον Ιούλιο του 2004 εξελέγη πρόεδρος του Πολιτιστικκύ Συλλόγου Φιλικών “Η ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”  και επανεξελέγη τον Ιούλιο του 2007 έως και σήμερα. Επίσης είναι Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για τη διαχείριση των στερεών απορριμμάτων. Είναι συνεχής ο αγώνας του για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και στο πλαίσιο αυτό έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Είναι ταμίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Α.) και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. από τον Ιούλιο του 2009 με επτααετή θητεία.

Είναι μέλος του πενταμελούς Δ.Σ.των αθλητικών σωματείων “Δρομείς” και ¨Α.Ε.Κ. Τρίπολης¨ και από το 1993 ιδρυτικό μέλος – υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ιματιοθήκης του Παραδοσιακού Χορευτικού Συγκροτήματος ¨ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ¨.

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης το 2010. Ανέπτυξε δυναμική δράση στις επιτροπές όπου συμμετείχε καταθέτοντας ολοκληρωμένες προτάσεις.

  • Μέλος Οικονομικής Επιτροπής
  • Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου
  • Μέλος Μεθυδρίου
  • Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής για την υποψηφιότητα της Τρίπολης στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021All Rights Reserved