Η απώλεια της ψυχραιμίας είναι κακός σύμβουλος για κάποιον που κατέχει δημόσιο αξίωμα. Και δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος Τρίπολης έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του.
Νομίζει βέβαια αφελώς ότι θα απαλλαγεί από την τόσο ενοχλητική γι’ αυτόν παρουσία μου, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι για όσο θα συνεχίσει να ακροβατεί στην γκρίζα ζώνη μεταξύ παρανομίας και νομιμοφάνειας, δεν πρόκειται να τον αφήσω όπως λέει ο σοφός λαός μας σε χλωρό κλαρί. Αυτήν την καθαρή και αδιαπραγμάτευτη εντολή μου έδωσε ο λαός της Τρίπολης, με αυτές τις αρχές έμαθα να καθορίζω την πολιτική μου παρουσία και δεν σκοπεύω να τις εκποιήσω για χάρη του κ. Δήμαρχου. Η συνεπής και γνωστή σε όλους στάση μου όλα αυτά τα χρόνια, όπως άλλωστε και των συνεργατών μου και των ευαισθητοποιημένων πολιτών της Τρίπολης, ήταν αυτή που έκλεισε το Πλάτωμα και απάλλαξε τους συμπολίτες μας από τις καρκινογόνους και τριτοκοσμικές συνθήκες που δεν ταιριάζουν ούτε στον προπερασμένο αιώνα.
Όσο για τη λέξη «μαφία» που ξεστόμισε ο κ. Δήμαρχος, μάλλον το γεγονός ότι βρίσκεται απομονωμένος από όλους και από όλα, τον έχουν κάνει να μπερδεύει ποιος του λέει τι και μάλλον κρίνει εξ ιδιών τα αλλότρια διότι αυτός ήταν ο εργολάβος για πολλά έτη της χωματερής στο Πλάτωμα, αυτός γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καθώς και την ποσότητα σε εκατομμύρια κυβικά γιατί απλά αυτός τα έπερνε και αυτός τα έθαβε.  Έχει χάσει το λογαριασμό, αλλά είπαμε, η απώλεια ψυχραιμίας είναι πολύ κακός σύμβουλος και έχει καταντήσει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Οι πολίτες όμως θέλουν Δήμαρχο που να στέκεται στη θέση του, να τους μιλά για την ταμπακέρα και τα πραγματικά προβλήματα και όχι κάποιον που προσπαθεί να κρύψει τα τεράστια λάθη του,που θα πληρώνει για χρόνια η πόλη μας πίσω από προσωπικές επιθέσεις.