«Ο Δήμος Τρίπολης είναι στην αφάνεια, όλα υπολειτουργούν»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο της Τρίπολης, Νίκος Τσιαμούλος, στο web του arcadiaspot στην εκπομπή  Dictum Factum ΄΄ατάκα κι επιτόπου΄΄ με τη δημοσιογράφο Γιώτα Περήφανου.


Ο Νίκος Τσιαμούλος επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα», σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη επί παντός επιστητού, ανοίγει τα χαρτιά του για τα όσα έχει αφουγκραστεί και τοποθετηθεί μέχρι σήμερα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αποκαλύπτει πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην Τρίπολη και καταθέτει τους βασικούς άξονες του Συνδυασμού του, ο οποίος απαρτίζεται από νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα διαφόρων και διαφορετικών ειδικοτήτων.
Μιλά για ένα Δήμο στην αφάνεια, με ανύπαρκτο έργο και οικονομικές ατασθαλίες. Αναλύει μια προς μια τις προχειρότητες στο αστικό οδικό αλλά και προαστιακό δίκτυο. Αναφέρεται σε μια ανέξοδη λύση διαχείρισης των απορριμμάτων-ανακύκλωσης και εξηγεί τους λόγους που θεωρεί «νεκρά» τα χωριά του Δήμου αλλά και «άναρχη» την πόλη.
Η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, είναι τρεις βασικοί άξονες στο πρόγραμμα του.
Αναλύει τι έχει συμβεί σε ο,τι αφορά στην εκμετάλλευση κληροδοτημάτων, στα ποσά που έχουν δαπανηθεί για τη μίσθωση των ακινήτων. Εξηγεί γιατί ζήτησε από το Δήμο της Τρίπολης να προχωρήσει σε απολογισμό.

Σχολιάζει «καυστικά» την παρουσία των συνυποψήφιων του και τη μέχρι τώρα δράση τους στα αυτοδιοικητικά και τοπικά δρώμενα.
Καταθέτει προτάσεις σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και επικαλείτο, πάνω από όλα, διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει τους «αντιπάλους» του.