Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος παραβρέθηκε σε 3 εκδηλώσεις που αφορούσαν οικονομικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

 

Στις 9:30 το πρωί,πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό τμήμα Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σεμινάριο με θεματολογία “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”. Εισηγητές ήταν οι: α) Βασίλειος Κουλούρης (στέλεχος Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Ασφάλισης) και β) Ελένη Ράπτη (Προϊσταμένη Τμήματος Εισφορών Ασφάλισης). Ο κ.Νίκος Τσιαμούλος δήλωσε: “Ήταν ένα επιτυχημένο σεμινάριο στα πλαίσια των πολλών επιμορφωτικών σεμιναρίων που έχουμε διοργανώσει ως Διοικητικό Συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες, στους εισηγητές και στον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου που με εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά να το διοργανώσω.”

 

 


Στις 11 το πρωί, ο Σύλλογος “ΕΣΤΙΑ” Νέας Σμύρνης επισκέφθηκε το Σύλλογο μας “ΤΗΝ ΠΑΝΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ” στην Πλατεία όπου πρόσφατα μετονομάστηκε ως Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης.Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ξεναγηθούν στην Πλατεία και να δουν από κοντά το μεγαλειώδες Μνημείο των Προσφύγων της Μικράς Ασίας.

 
 

 
“Το βράδυ του Σαββάτου για μια ακόμη χρονιά και μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου της “Ποντιάς”, παρευρέθηκα με μέλη της παράταξης στην καθιερωμένη γιορτή κρασιού. Συνάντησα πολλούς συγγενείς μου μιας και η καταγωγή μου είναι από τον Παλαιόπυργο, συνομίλησα με πολλούς συγχωριανούς και γλεντήσαμε τιμώντας πάντα το κρασί το ντόπιο όπου είχε και την τιμητική του. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την επιτυχία της βραδιάς και τους εύχομαι να είναι πάντα δραστήριοι και υγιείς.Ευχαριστώ και τα μέλη της παράταξης “Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα” που με ακολούθησαν και σε αυτήν την κοινότητα, σε αυτήν την γιορτή τοπικού-αγροτικού χαρακτήρα. Και του χρόνου…”