H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι Τσαρουχάς Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, είμαι 39 ετών και κατάγομαι από το Ζευγολατιό του τέως Δήμου Κορυθίου. Είμαι παντρεμένος με την Θεοδώρα Τσιόγκα και μένουμε στην Τρίπολη. Είμαι αυτοκινητιστής και ελεύθερος επαγγελματίας. Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Νίκο Τσιαμούλο ηγέτη του ανεξάρτητου συνδυασμού «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα». Με την συμμετοχή μου στα κοινά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να καλυτερεύσει η πόλη μας και τα χωριά μας. Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι δραστήριος και ικανός να πάει τον Δήμο μας βήματα μπροστά. Πρέπει να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο τα χωριά μας και την πόλη μας.


Ονομάζομαι Μαλεβή Παγκράτη – Τραχανά, έχω γεννηθεί στην Αμερική και μένω στην Τρίπολη. Έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία, είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Τραχανά και έχουμε δύο παιδιά. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ασφαλειών και της οδικής βοήθειας.

Στέκομαι για δεύτερη φορά στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου γιατί θέλω να συμβάλω και εγώ στην αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλει για να αναδείξει το Δήμο μας.


Ονομάζομαι Γιαννιός Παναγιώτης του Γεωργίου, γεννήθηκα το 1969 στις Ρίζες Τεγέας απ’ όπου και κατάγομαι. Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Γιαννοπούλου και έχουμε μια κόρη. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας – Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό του ανοιχτού Πανεπιστημίου στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής. Είμαι Ελεύθερος επαγγελματίας και Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανικών ΤΕ Αρκαδίας.

Ασχολούμαι από το 2002 ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο και την προσπάθεια που κάνει γιατί πιστεύω στις ικανότητές του, στους νέους ανθρώπους και στην ανανέωση του πολιτικού κόσμου. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη και αντιμετώπιση της Τρίπολης και των χωριών του Δήμου μας.


Ονομάζομαι Μακρή Ελένη του Μαρίνου και είμαι 37 ετών. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Καμπούρο,  Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων και έχουμε τρία παιδιά. Έχω διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου.

 Στέκομαι στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου και συμβάλλω στην μεγάλη του προσπάθεια για την αναδιοργάνωση, την ανάδειξη και ανάταση του Δήμου. Ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από νέους και καθαρούς ανθρώπους. Οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.


Ονομάζομαι Σταμάτης Μπάμπης, είμαι 63 ετών και μένω μόνιμα στο Λεβίδι. Είμαι παντρεμένος με την Παντολέων Παρασκευή και έχουμε έναν γιο και μία κόρη.

Έχω ασχοληθεί ξανά με την τοπική Αυτοδιοίκηση ως αιρετός για πολλά χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Δήμο Λεβιδίου. Συντάσσομαι στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική ενότητα Λεβιδίου για άλλη μια φορά, γιατί πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει για να πάει τον τόπο μου και τα χωριά του μπροστά όπως τους αξίζουν. Νέα πρόσωπα και νέα δεδομένα σε συνδυασμό με την εμπειρία θα δώσουν στο Δήμο Τρίπολης μια άλλη πνοή, θα τον φτάσουν στο ψηλότερο βάθρο, εκεί που πρέπει να είναι.