Όταν είμαστε πολλοί, είμαστε δυνατοί και διεκδικούμε το καλύτερο δυνατόν μέλλον για τη δική μας τοπική κοινωνία.

Ονομάζομαι Φώτης Μαρούδας του Ιωάννη και της Βαρβάρας Μποσινάκη, γεννήθηκα το 1985 στην Τρίπολη. Υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία έως τώρα σε μάχιμες υπηρεσίες δίπλα στον πολίτη, έχω λάβει δε από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Αστυνομικών αρκετές πιστοποιήσεις ειδίκευσης, μεταξύ αυτών για διαχείριση περιστατικών κακοποιημένων παιδιών, καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων, καταπολέμησης διαδικτυακής απάτης και συνεργασίας των αστυνομικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επίσης έχω υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις ως αμφίβιος. Εργάζομαι και διαμένω σε αυτή την ιστορική πόλη που θεωρώ ότι έχει πολλές αξιοποιήσιμες δυνατότητες.

Είμαι της άποψης ότι η πολιτική πρέπει να έχει ορίζοντα το κοινωνικό όφελος και την ευημερία των ανθρώπων στον κοινωνικό ιστό. Θέτω στην κρίση σας ορισμένεςπροτάσεις εφικτές προσβάσιμες και πάνω απ’ όλα δεσμευτικές οι οποίες μόνο σκοπό έχουν η τοπική κοινωνία που ζούμε εμείς σήμερα, και αύριο τα παιδιά μας, να είναι ευημερούσα με κοινωνικό χαρακτήρα ενότητας, ιδεών και αξιών, με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό ανοδική, και όχι κοντόφθαλμα με σκοπό την υφαρπαγή ψήφου και το ίδιον όφελος.

1) Αθλητικός τουρισμός

Ολοκληρωμένος μακροπρόθεσμος σχεδιασμός ως προς την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαχειρίζεται ο Δήμος μας και την χρήση της περιφέρειας όπως το χιονοδρομικό Μαινάλου και διαδρομών στη φύση, για την διενέργεια μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και επενδύσεων στο τόπο μας. Ενδυνάμωση του πνεύματος του Αθλητισμού στην παιδεία, στρέφοντας τα παιδιά στον Αθλητισμό το κέρδος είναι διπλό, φυσική κατάσταση και συγκρότηση δομημένης σκέψης από μικρή ηλικία αποφεύγοντας έτσι πολλές κακοτοπιές που μπορεί να παρουσιαστούν στο δρόμο τους.

2) Μητρώο υποδομών

Οι υποδομές είναι ένα κοινό περιουσιακό στοιχείο των δημοτών. Προκειμένω αυτές να αποδίδουν τα μέγιστα πρέπει να υπάρχει ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός ώστε να προγραμματίζονται οι παρεμβάσεις που απαιτούνται και να υπάρχει άμεση ρεαλιστική εικόνα κάθε στιγμή σε όλες τις υποδομές του τόπου μας.

3) Πολιτιστική ταυτότητα

Η πολιτιστική ταυτότητα της πόλης πρέπει να εμφαίνεται παντού και φυσικά να εξάγεται παντοιοτρόπως συνδέοντας τον τόπο μας με την μακρόχρονη ιστορία του δεικνύοντας τον όχι περιστασιακά και με εσωστρέφεια αλλά με έμπρακτη ολοκληρωμένη πολιτιστική αναβάθμιση με έργα και εκδηλώσεις φήμης και προσέλκυσης πανελληνίου και διεθνούς ενδιαφέροντος, διασύνδεση σημείων ιστορικού ιστού από άκρη σε άκρη ολόκληρου του δήμου μας με σκοπό την εύκολη πρόσβαση, δημιουργία τομέα marketing προβολής και προσέλκυσης συμφωνιών πολιτισμικού τουρισμού.

4) Δήμος προσβάσιμος σε όλους

Δημιουργία κέντρου επιχειρήσεων προς την 24ωρη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας ως προς την καταγραφή και τη σύντομη λύση των προβλημάτων. Θεωρώ αντιληπτές από όλους μας, τις δυσκολίες και δυστροπίες που προκύπτουν λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησηςακόμη και για μικρά καθημερινά προβλήματα, έτσι λοιπόν αποφάσισα να θέσω στην κρίση σας τον εαυτό μου, να συμπορευτώ στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο στηρίζοντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Τρίπολη- Αλλάζουμε τα Δεδομένα» , γιατί οι ποικίλες και πρωτοποριακές ιδέες του αντιπροσωπεύουν το διαφορετικό, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός Δήμου δυνατού που θα είναι αρωγός των εξελίξεων και όχι ουραγός. Ο τρόπος σκέψης του και οι ιδέες του συμπίπτουν με τις δικές μου και είμαι βέβαιος ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να φτάσουμε στον επικείμενο στόχο της δημιουργίας ενός ρηξικέλευθου Δήμου.

Ενός Δήμου ικανού να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών και να επιλύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και τα χωριά μας χωρίς ιδιοτελή προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις, μακριά από κάθε κομματική γραμμή.

Συμπατριώτες μου Αρκάδες που μεγαλώσαμε στον ίδιο τόπο και ανατραφήκαμε από την ίδια ρίζα με τους ίδιους Θρύλους και παραδόσεις. Όταν είμαστε πολλοί γινόμαστε δυνατοί και διεκδικούμε το καλύτερο δυνατόν μέλλον για τη δική μας τοπική κοινωνία.

Αξίζουμε και δικαιούμαστε μια καλύτερη κοινωνία που θα προστατεύει τις ιδέες και τα ιδανικά μας.

Η πολιτική σκοπό έχει την αφιλοκερδή προσφορά στην κοινωνία και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Όλοι μαζί μπορούμε και από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κάποιος.