H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.
Ονομάζομαι Φαχούρι Ιμπραχήμ του Σάλεχ και έχω γεννηθεί στην Ιορδανία. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κολλιάκου καθηγήτρια Αγγλικών και έχουμε 5 παιδιά. Είμαι Ιατρός , με ειδικότητα στην Παιδοχειρουργική, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία από τα Νοσοκομεία Παίδων “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού” και τα τελευταία 27 χρόνια είμαι στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.
Αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στην προσπάθεια του να αναγεννήσει τον Δήμο της Τρίπολης και να υλοποιήσει το όραμα του για έναν Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα. Ο Νίκος είναι ικανός, νέος, εργατικός, έμπειρος και αξιόπιστος με ρεαλιστικό πρόγραμμα. Έχω ξαναθέσει τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με άλλη παράταξη και ξανακατεβαίνω στον αυτοδιοικητικό στίβο με κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο που εκφράζει ο Νίκος Τσιαμούλος.
Ονομάζομαι Τσαγγούρης Νίκος, έχω γεννηθεί στο Λουκά Μαντινείας, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Είμαι επαγγελματίας κλαριτζής και ασχολούμαι και με τον αγροτικό τομέα.
Ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του Νίκου Τσιαμούλου να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα». Η πρόκληση για μένα που ασχολούμαι πρώτη φορά ήταν πολύ μεγάλη και την αποδέχτηκα με χαρά, βοηθώντας έτσι έναν σπουδαίο νέο που έχει όραμα και θα δώσει προοπτική στο Δήμο μας και τα χωριά μας. Καλή επιτυχία να έχουμε Νίκο, πιστεύω σε σένα, πιστεύω στις δυνάμεις σου, πιστεύω στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.
Ονομάζομαι Μπίλλα Εφταλία του Πέτρου, είμαι 38 ετών και μένω στην Τρίπολη με τον σύζυγο μου και τα δύο μας παιδιά. Είμαι Φαρμακοποιός και διατηρώ το δικό μου Φαρμακείο στο Στενό, του τέως Δήμου Κορυθίου.
Αποφάσισα να σταθώ δίπλα στον Νίκο Τσιαμούλο και την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί πιστεύω πως ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που θα δώσει μία νέα πνοή στο Δήμο. Είναι γνώστης των πραγμάτων και μέσω του επαγγέλματος του έχει αποκομίσει εμπειρία και πολλά εφόδια ώστε να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η Τρίπολη, όσο και τα χωριά του Δήμου μας. Η Τρίπολη αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.. έργο δύσκολο που όλοι μαζί με θέληση και σκληρή δουλειά μπορούμε να το καταφέρουμε.
Ονομάζομαι Πολυχρονόπουλος Αθανάσιος (Σούλης), είμαι 40 ετών και έχω γεννηθεί στην Τρίπολη. Είμαι επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Αναστασία Αργυροπούλου και έχουμε δύο παιδιά, την Ιωάννα και τον Μιχάλη.
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» και να στηρίξω τον Νίκο Τσιαμούλο στον αγώνα που κάνει, για να φέρει την αλλαγή στον Δήμο Τρίπολης. Ο Νίκος είναι πάνω απ’ όλα άφθαρτος, είναι ένας άνθρωπος με όραμα και προγραμματισμό. Έχει θέληση που πηγάζει από την μεγάλη αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε, θέλει έναν Δήμο πρότυπο και σε αυτή την προσπάθεια του είμαι δίπλα του συμπαραστάτης και συναγωνιστής.
Ονομάζομαι Τσακύρη Ευθυμία του Αποστόλου, γεννήθηκα το 1958 και κατοικώ στην Τρίπολη. Έχω καταγωγή από το Δάρα και έχω έναν γιο και μία κόρη. Έχω πτυχίο Ψυχολογίας από την Ιδιωτική σχολή Δολιανίτη στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή είμαι Βιοτέχνης.
Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» υποκινούμενη από συναισθηματικούς κυρίως λόγους. Γνωρίζω τον Νίκο Τσιαμούλο πολλά χρόνια, σέβομαι τον αγώνα που κάνει για τον τόπο του και δεν μπορώ να μην τον βοηθήσω σ αυτή του την προσπάθεια. Έχω και εγώ παιδιά και αντιμετωπίζω καθημερινά τα ίδια προβλήματα με όλους τους συμπολίτες μου και θέλω να βρεθεί μία λύση, αποτελεσματική και οριστική για να μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι για τον Δήμο μας.
Ονομάζομαι Βρεττός Γεώργιος του Κωνσταντίνου, έχω γεννηθεί το 1957 και μένω μόνιμα στην Τρίπολη με τη σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά. Έχω καταγωγή από την Μανθυρέα και είμαι Ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών στην Τρίπολη.
Στηρίζω και σε αυτές τις εκλογές τον Νίκο Τσιαμούλο και την μεγάλη του προσπάθεια να φέρει επιτέλους την αλλαγή στην πόλη και τα χωριά μας, που έχουν μείνει πίσω τόσα χρόνια. Τον γνωρίζω, τον εμπιστεύομαι και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε καλύτερα για τους συμπολίτες μας, τα παιδιά μας και για το μέλλον αυτού του τόπου.
Ονομάζομαι Μέλλου Μαρία του Ιωάννη και της Βασιλικής και είμαι 41 ετών. Μένω μόνιμα στο Βαλτέτσι και είμαι κτηνοτρόφος.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ το χωριό μου και κατ’ επέκταση των τόπο μου. Θέλω να συμβάλω προτείνοντας καινοτόμες ιδέες στην ανάπτυξη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός σε νέες ιδέες και προτάσεις και έχει την εμπειρία να βελτιώσει και να αναδείξει αυτούς τους τομείς. Γι αυτό λοιπόν και εγώ συμπορεύομαι μαζί του και θα κάνω ότι μπορώ για να καταφέρουμε να δώσουμε νέα πνοή στα παραμελημένα χωριά του Δήμου μας.
Ονομάζομαι Μαρκόπουλος Γιώργος του Νικολάου και έχω καταγωγή από τις Δαβιές της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου. Είμαι παντρεμένος με την Πέπη Ψιμάρνη, έχουμε δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές και μένουμε μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζομαι στη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας. Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Φαλάνθου στο διάστημα 2006 – 2010 και είμαι Πρόεδρος Τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης.
Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί γνωρίζω από παλιά τον Νίκο, έχω παρακολουθήσει την πορεία του και ξέρω ότι με μεγάλη αφοσίωση ασχολείται με τα κοινά και εργάζεται για το καλό της πόλη μας. Τον θεωρώ ικανό με τις πρωτοπόρες ιδέες του να ανταπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση της αναγέννησης του Δήμου Τρίπολης. Θα προσπαθήσω μέσω της συνεργασίας μας να βοηθήσω, προτείνοντας λύσεις για την ανάπτυξη του Αγροτικού τομέα, που είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα του Δήμου. Πιστεύω ότι η επιτυχία έρχεται μετά από σκληρή και ομαδική δουλειά που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.
Ονομάζομαι Σκιπητάρης Βασίλης του Γεωργίου, έχω γεννηθεί στην Αθήνα το 1978, έχω μεγαλώσει και είμαι κάτοικος Τρίπολης. Είμαι M.Sc. Γεωπόνος – Οινολόγος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επαγγελματικά από το 2013 εργάζομαι στην επιχείρηση που ίδρυσα στα Χάνια Σκοπής με αντικείμενο τις Χημικές και Μικροβιολογικές Αναλύσεις Τροφίμων κ Ποτών και το εμπόριο Λιπασμάτων και Φυτοπροστατευτικών.
Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Νίκου Τσιαμούλου να είμαι για δεύτερη φορά υποψήφιος στο πλευρό του γιατί γνωρίζω και εκτιμώ τον αγώνα που κάνει για να αναδείξει το Δήμο μας. Αγαπάει αυτό τον τόπο και αγωνίζεται με εφόδιο τις γνώσεις και την εμπειρία του για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον. Σύμφωνα με τη ρήση «όποιος είναι γνώστης και γνωρίζει ότι είναι γνώστης είναι σοφός, ακολούθησε τον!» έτσι κ εγώ στέκομαι δίπλα του και θα παλέψω για ένα νέο αύριο, έναν νέο Δήμο.