Ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα”, Νίκος Τσιαμούλος, σχολίασε στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης το θέμα των νέων φυλακών Τρίπολης αλλά και μια σειρά θεμάτων όπως ο απολογισμός των Χριστουγέννων, η δημοτική βιβλιοθήκη και η οικονομική ενίσχυση συλλόγων.

Ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε αρχικά: «Αλλαξαν οι εποχές, οι συγκυρίες, οι συνθήκες από τότε που κουβεντιάζαμε πριν χρόνια για φυλακές στην Τρίπολη. Δεν χρειάζονται οι φυλακές για να συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Αντιθέτως, κινείται η οικονομία, είναι σημαντική οικονομική ένεση. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Αν ποτέ προχωρήσει το Υπουργείο σε αποφάσεις, οι φυλακές πρέπει να γίνουν στο Δήμο Τρίπολης. Χαίρομαι που κινούμαστε όλοι στο ίδιο μήκος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βιβλιοθήκη του Δήμου Τρίπολης: «Λήγει το μισθωτήριο με την βιβλιοθήκη, το είχα πει και στην κυρία Αγγελοπούλου, μέσα στα πλαίσια του 2021 πρέπει να γίνει μία χρηματοδότηση και να αγοραστεί το κτίριο. Πληρώνουμε 4.000 ευρώ το μήνα. Υπάρχουν μέσα βιβλία του Αγώνα, να αγοραστεί και να ονομαστεί «Βιβλιοθήκη του Αγώνα».

Για τον απολογισμό των Χριστουγέννων: «Μπορεί να φαίνεται άκαιρο, όμως δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Ηταν τα πιο ακριβά Χριστούγεννα και πρέπει όλοι να μάθουν που πήγαν τα λεφτά. Να γίνει ένας απολογισμός από την κ. Καρούντζου».

Για την οικονομική ενίσχυση συλλόγων: «Να βοηθήσουμε τα σωματεία που προσφέρουν. Να δούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε και μετά να πάμε και πιο ψηλά. Είναι δικά μας σωματεία, εμάς εκπροσωπούν και μας κάνουν περήφανους».

Πηγή: http://www.drt915.gr