Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη:

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της Ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος μιλώντας για την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είπε: “Οτι και να πω ο κ.Τζιούμης δεν αλλάζει. Χτες έβγαλε και έναν άλλο χαρακτήρα που δεν συνάδει με την μόρφωση του. Αν κάποιος παρακολουθήσει το δημοτικό συμβούλιο και να είχε ψηφίσει τον κ.Τζιούμη δεν θα τον ξαναψηφίσει. Δεν απαντάει σε τίποτα”, ενώ πρόσθεσε: “Είναι απρεπής, ασεβής και αγενής. Με τα χίλια ζόρια μας απάντησε χτες για το τί είναι αυτή η αυριανή εκδήλωση που διοργανώνει. Είναι τυχερός που έπεσε ο covid και δεν τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος. Τώρα που δεν υπάρχει κορωνοϊός όμως, τον παίρνουν χαμπάρι”.

Στην συνέχεια δήλωσε: “Τώρα είναι αργά για να μαζέψει τις εξελίξεις ο κ.Τζιούμης. Το ψέμα και η κοροϊδία όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές μεγαλώνει. Η λέξη φθορά είναι άγνωστη για την παράταξη του κ.Τζιούμη. Θεωρούν, πως έχουν μόνο επιτυχίες. Θα βγάλουμε τις απευθείας αναθέσεις, για να δουν οι πολίτες τι γίνεται και να κρίνουν σωστά”, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζοντας για ακόμα μια φορά τα παράπονα του για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει.

Τέλος ο κ.Τσιαμούλος ανέφερε: “Έχει μπερδευτεί ο κ.Τζιούμης, θα ξεμπερδευτεί τον Οκτώβρη μια και καλή”

Πηγή: https://www.drt915.gr