Συνέντευξη του μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Δημοτικού Συμβούλου Τρίπολης, κ. Νίκου Τσιαμούλου, στον Arcadia938.

Tη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος μίλησε στην εκπομπή “Έι εσείς οι απέξω” σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις που δικαιούνται το ειδικό επίδομα για όσους πλήττονται από τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε πως είναι αίτημα του κλάδου των Λογιστών να συμπεριληφθούν κι αυτοί στις παραπάνω επιχειρήσεις, πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα. Μάλιστα, δήλωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να κλείσουν τα λογιστικά γραφεία, καθώς ο κλάδος θ’ αξιολογήσει την ανταπόκριση της Κυβέρνησης στο αίτημά τους αυτό. 

Να σημειώσουμε πως, όπως έχει ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία, ο κατάλογος με τους κωδικούς (Κ.Α.Δ.) των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που δικαιούνται του επιδόματος θα συμπληρώνεται συνεχώς, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.