12-05-2014Χθες στις 12/5/2014 και ημέρα Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος πραγματοποίησε περιοδεία στα τοπικά καταστήματα της πόλης εκεί που χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας.

Εκεί ο Νίκος Τσιαμούλος συζήτησε με καταστηματάρχες και όλο τον εμπορικό κόσμο για τις αδυναμίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα της πόλης, που πολλές φορές αδυνατούν να αντεπεξέλθουν. Οι προτάσεις του Νίκου Τσιαμούλου στους φορείς της τοπικής οικονομίας συμπεριλαμβάνουν σχέδιο ενδυνάμωσης και ενίσχυσής της, σε συνεργασία του δήμου, του επιμελητηρίου αλλά και όλων των φορέων που μπορεί να ενεργοποιήσει η δημοτική αρχή.

Η Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Τρίπολης υπήρξε ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Νίκου Τσιαμούλου, όπου επισκέφθηκε βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες και συζήτησε με επιχειρηματίες για τα προβλήματα αλλά και το μέλλον των επιχειρηματικών μονάδων της Τρίπολης.

Τα απόγευμα της Δευτέρας η περιοδεία συνεχίστηκε στα ιστορικά χωριά του Φαλάνθου: Σιλίμνα, Μαίναλο, Τσελεπάκου, Χρυσοβίτσι, Ροεινό, Πιάνα, Αλωνίσταινα, Δαβιές. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους ότι τα χωριά παραμένουν ξεχασμένα από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Η περιοδεία κατέληξε στις Δαβιές όπου ο υποψήφιος δήμαρχος με ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα” παρέμεινε ως αργά το βράδυ ανταλλάσσοντας απόψεις με κατοίκους της τοπικής κοινότητας.