13-05-2014Χθες στις 13/5/2014 και ημέρα Τρίτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφτηκε τα κεντρικά και περιφερειακά καταστήματα της Τρίπολης.

Οι έμποροι και οι τοπικοί φορείς εξέφρασαν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και ζήτησαν τη συνδρομή και αρωγή του Νίκου Τσιαμούλου στην προσπάθεια ενίσχυσης και περαιτέρω υποστήριξης της τοπικής οικονομίας. Ο Νίκος Τσιαμούλος μίλησε για το όραμα του για τον Δήμο της Τρίπολης και τόνισε ότι η παράταξή του και ο ίδιος προσωπικά θα παλέψουν για να διατηρηθούν τα τοπικά καταστήματα «ζωντανά».

Το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε την Φιλαρμονική της Τρίπολης και είχε γόνιμο διάλογο για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ο ιστορικός πολιτιστικός θεσμός της πόλης.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε την πιάτσα των Ταξί Τρίπολης συζητώντας και ανταλλάσσοντας γόνιμες απόψεις με τους επαγγελματίες οδηγούς για το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου καθώς και το μείζον πρόβλημα για το χώρο στάθμευσης των ταξί στην Τρίπολη για το οποίο η απερχόμενη δημοτική αρχή πράττει αυτοβούλως χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε, για μια ακόμη φορά, την άποψή του ότι μπορεί να δοθούν λύσεις στα προβλήματα με ουσιαστικό διάλογο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς χωρίς διακρίσεις και με την υιοθέτηση καινοτόμων προτάσεων.

13-05-2014-1