14-05-2014Χθες, στις 14/5/2014 και ημέρα Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος με πολυπληθή ομάδα υποψηφίων της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» επισκέφτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ο Νίκος Τσιαμούλος συνομίλησε με το διοικητικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό-επιστημονικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για μείζονα προβλήματα της Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά και τις προκλήσεις της εποχής μας για τη δημόσια υγεία και εξυπηρέτηση του πολίτη – δημότη στα νοσοκομειακά ιδρύματα.

Ο Νίκος Τσιαμούλος δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο αποτελεί ιστορικό θεσμό της δημόσιας υγείας της Τρίπολης και οφείλει η νέα Δημοτική Αρχή να περιφρουρήσει και να πιέσει ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου όπου αντάλλαξε απόψεις με το διοικητικό προσωπικό για τα προβλήματα των υπηρεσιών και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία της αποκεντρωμένης διοίκησης.