Σας καλούμε την 21η Φεβρουαρίου 2017  ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 1. Ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα Δασικοί Χάρτες.
 2. Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών.
 3. Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών.
 4. Διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδηλώσεων εορτασμού της Αποκριάς 2017 στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.
 5. Διοργάνωση – πραγματοποίηση διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ, «ARCADIA SCREENINGS κατά το έτος 2017 στο Δήμο Τρίπολης.
 6. Περί επιχορήγησης του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης.
 7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή χρηματοδότησης από το ΥΠ.ΕΣ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
 8. Επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Τ.Κ. Ζευγολατιού.
 9. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο κλήσεων παραβάσεων Κ.Ο.Κ.
 10. Διαγραφή βεβαιωμένων προστίμων Κ.Ο.Κ. αποβιωσάντων οφειλετών.
 11. Διαγραφή και χρέωση βεβαιωμένων οφειλών.
 12. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών ιδιωτών.
 13. Περί έγκρισης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄τριμήνου 2016.
 14. Αποδοχή εφαρμογής προγράμματος δακοκτονίας έτους 2017 στο Δήμο Τρίπολης.
 15. Κύρωση οριστικών πινάκων κατάταξης (μοριοδότησης) για την κατανομή μόνιμων θέσεων παραγωγών στις 3 λαικές αγορές (Πλατείας Βαλτετσίου, Πλατείας Θεοκρίτου, Πλατείας Μαντινείας) που λειτουργούν στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.
 16. Αποδοχή αίτησης περί παραίτησης δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου.
 17. Κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των κ.Καμπέρη Κων/νου και Βρέντα Σπυρίδωνα, Αντιδημάρχου, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Επιτροπής Μακροχρόνιου Στρατηγικού Σχεδιασμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης.
 18. Παραχώρηση οχήματος.
 19. Έκδοση απόφασης εισόδου- εξόδου οχημάτων της επιχείρησης πίστας αυτοκινήτων (GO KART) του κ. Κων/νου Κολοβού, σε αγροτική οδό εκτός οικισμού ΤΚ Τζίβα του Δήμου Τρίπολης.
 20. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τάφων στο κοιμητήριο Θάνα», αναδόχου Λαμπρόπουλου Ευάγγελου.
 21. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στην Ελένη Καλδή του Γεωργίου και Δήμητρα Καλδή του Γεωργίου για οικοπεδική έκταση στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
 22. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση –πραγματοποίηση των Πανελληνίων αγώνων τένις Ε2 που θα πραγματοποιηθούν στις 24-18-2-2017.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ