1Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του εορτασμού της ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, που θα γίνουν στις 4 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

* Επίσημη Έπαρση της Σημαίας.
*Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 4ης Οκτωβρίου 2015 όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και Οργανι-σμών Κοινής Ωφέλειας, καθώς και των οδών, Πλατειών, Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Τρίπολης.
* Ώρα 10.30: Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης.
* Ώρα 11.00: Συγκέντρωση των επισήμων και του λαού της πόλης στο χώρο του “Μνημείου των Προσφύγων” στην πλατεία Φιλικών, όπου θα γίνει έπαρση της Σημαίας, Επιμνημόσυνη Δέηση, Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλικών «Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας» κ. Τσιαμούλο Νικόλαο και κατάθεση στεφάνων. Την εκδήλωση θα κοσμεί με την παρουσία του και ο επίτημος δημότης του Δήμου Τρίπολης και Μέγας Δωρητής του μνημείου των Προσφύγων, κ.Καραγιάννης Γεώργιος όπου θα καταθέσει και στεφάνι.
* Ώρα 20.00:Υποστολή της Σημαίας