Εταιρεία που εδρεύει στην Τρίπολη έχει τη δυνατότητα να παρέχει δωρεάν ανάπτυξη ασυρμάτου ευρυζωνικού δικτύου μέσα από το οποίο θα εξυπηρετούνται οι περιοχές της Αρκαδίας που μέχρι σήμερα δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο εφ’όρου ζωής.

Το κόστος της μελέτης, εγκατάστασης, και των υλικών διατίθεται δωρεάν από την εταιρία με μόνο όφελος τη διαφημιστική προβολή της (μέσα απο το διαδίκτυο). Η μόνη υποχρέωση του Δήμου Τρίπολης θα είναι να αδειοδοτήσει τους χώρους που θα υποδείξει η ίδια η εταιρία ως τους πιο κατάλληλους για την τοποθέτηση του απαιτούμενου εξοπλισμού.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχει σε κεντρικό σημείο κάθε χωριού κεντρικός αναμεταδότης στη ζώνη των 2.4 Ghz , μέσα από τον οποίο θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του κάθε χωριού, η τοπική κοινότητα και ο Πρόεδρος της κάθε κοινότητας.

Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι εγκεκριμένος και πιστοποιημένος από την Ε.Ε και παρέχεται δωρεάν.

Αντίστοιχο έργο έχει υλοποιηθεί με επιτυχία από τη συγκεκριμένη εταιρία και στο δήμο Άργους-Μυκηνών.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση σε οποιαδήποτε μορφή συνδρομής εφ’ όρου ζωής και κανένα άλλο οποιοδήποτε κόστος.

Αυτή είναι η πρόταση που κατέθεσα στο δημοτικό συμβούλιο ως μέλος της δημοτικής παράταξης ‘Πρωτεύουσα του Μοριά’. Το θέμα θα συζητηθεί ξανά στο Δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα κατατέθηκε από την ίδια την εταιρία η προσφορά με πρωτόκολλο και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση μου στο δημοτικό συμβούλιο:

Πρόταση για δωρεάν Internet.MPG

No Description