Τη “μάχη”  για τη ζωή έχασε πολύ νωρίς και απρόσμενα ο Δημήτρης Παυλής. 

Εκλεκτός συνάδελφος, με μεγάλη παρακαταθήκη στο Ο.Ε.Ε., φίλος εγκάρδιος, πολιτικός μου “μέντορας” στα πρώτα βήματά μου στην Αυτοδιοίκηση, ενεργό μέλος του επιχειρηματικού και αθλητικού κόσμου και συνάδελφος αυτοδιοικητικός την τελευταία 10ετία. Νιώθω ευτυχής και τιμή που τον γνώρισα, συνεργάστηκα μαζί του και μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου που αγαπάμε. 

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, αφοσιωμένος, πολύτιμος και δοτικός, πιστός στα “θέλω” του, τις αξίες του και την ηθική του. Γεμάτος όρεξη για προσφορά, ενεργός μέχρι το τέλος, με ισχυρή προσωπικότητα και αιχμηρή κριτική που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του κατά την διάρκεια της επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτικής του δράσης στο δημόσιο βίο του τόπου μας.

Εκ μέρους της παράταξης και εμένα προσωπικά, θερμά συλλυπητήρια στη Νότα, τον Ανδρέα, τη Γεωργία και όλους τους οικείους του.

Δημήτρη, καλό παράδεισο. Από την θέση που κατέχω, σου εγγυώμαι τη συνέχιση των εκατοντάδων έργων που έχεις χαράξει και την ολοκλήρωση του οράματός σου.

Ο επικεφαλής της Παράταξης,

Νίκος Τσιαμούλος