“Παίζουν με τους Αυτοδιοικητικούς – Η κάθε κυβέρνηση φέρνει το δικό της”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

“Καλά έκανε ο Δήμαρχος και έκανε – ίσως και για επικοινωνιακούς λόγους – μια ενημέρωση για την πανδημία, αλλά εμείς τι ψήφισμα να πάρουμε; Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει να προσέχουμε όλοι. Ποιος διαφωνεί με αυτό; Πολλές φορές υπάρχουν συνάδελφοι, που παίρνουν τον λόγο, απλά για να πουν κάτι. Εμείς δεν έχουμε επιπλέον αρμοδιότητες πέραν κάποιων συγκεκριμένων”, ανέφερε αρχικά ο κ.Τσιαμούλος, ξεκαθαρίζοντας, πως τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι (ΕΟΔΥ, αρμόδια υπουργεία κλτ).

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των ανεμογεννητριών, λέγοντας πως θα επιμείνει να συζητηθεί το θέμα που έχει ζητήσει και να ξεκαθαριστεί τι έγινε με την παρουσία Κατσαφάνα στο ΠεΣυ.

Παράλληλα αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Παίζουν με εμάς που είμαστε αυτοδιοικητικοί και η κάθε κυβέρνηση φέρνει το δικό της”, ενώ συμπλήρωσε: “Οτι και να πούμε η Βουλή θα αποφασίσει και εμείς θα χορέψουμε ότι χορό μας βάλουν”.

Πηγή: http://www.drt915.gr