Β.Παρασκευόπουλου στη ΔΡΤ: “Πρέπει να έχουμε όλοι πλήρη γνώση της κατάστασης της ΚΕΔΗΤ, πριν ληφθεί η όποια απόφαση”

Ακούστε όλη τη συνέντευξη παρακάτω

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης (26/11) η δημοτική σύμβουλος κα.Βασιλική Παρασκευοπούλου – Καλασούντα η οποία εκπροσώπησε και τον επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκο Τσιαμούλο, ο οποίος απουσίαζε από το χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Αρχικά η κα.Παρασκευοπούλου – Καλασούντα αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ – το οποίο τελικά δεν συζητήθηκε, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να αποφασιστεί έτσι απλά η λύση της ΚΕΔΗΤ. “Πρέπει να έχουμε όλοι πλήρη γνώση της κατάστασης. Το θέμα σίγουρα επείγει αλλά από την στιγμή που δεν έχουμε όλα τα δεδομένα και είναι σε εξέλιξη και δικαστήρια, δεν μπορούμε να πάρουμε έτσι απλά την απόφαση για λύση της επιχείρησης. Θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και όλοι μαζί θα αποφασίσουμε, τι είναι το καλύτερα για την επιχείρηση”, τόνισε.

Για το θέμα που άνοιξε μετά από ερώτηση του κ.Γούργαρη αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικογένειες συμπολιτών μας στο κομμάτι της τηλεκπαίδευσης λόγω έλλειψης εξοπλισμού, ανέφερε πως η παράταξη του Νίκου Τσιαμούλου έχει έρθει σε επικοινωνία και με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και όχι μόνο, για να καταγραφούν οι ελλείψεις, που υπάρχουν. “Να δούμε τι είναι άκρως απαραίτητο, γιατί με τα οικονομικά που έχει ο Δήμος δεν μπορεί να τα καλύψει όλα”, δήλωσε μεταξύ άλλων. Παράλληλα επανέφερε την πρόταση της παράταξης για δημιουργία ενός κοινωνικού φροντιστηρίου, κάτι που είναι πιο επίκαιρο από ποτε, όπως τόνισε. Τέλος αναφέρθηκε και την απόφαση που αφορούσε σε αγορά έκτασης στον Δήμο Τρίπολης για δημιουργία πρασίνου.

Πηγή: http://www.drt915.gr