“Ο κ.Τζιούμης βρήκε ένα σωρό λεφτά και είναι ένας απλός διαχειριστής”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

“Η Δημοτική Αρχή βλέπει, πως τα κάνει όλα καλά”, ανέφερε αρχικά, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα που “άνοιξε” χτες ο ίδιος για το Μαλλιαροπούλειο κληροδότημα και τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στο τεχνικό πρόγραμμα τόνισε, πως ο Δήμαρχος δεν του απάντησε σε πολλά ερωτήματα, ενώ δήλωσε πως θα μπορούσε να λέγεται “τεχνικό πρόγραμμα φωτογραφιών”. “Ο κ.Τζιούμης αν ήθελε συνεργασία, θα μπορούσε να μας καλέσει από τον Σεπτέμβριο, να συντάξουμε όλοι μαζί το τεχνικό πρόγραμμα. Δεν είναι προσωπική του υπόθεση ο Δήμος. Είναι υπόθεση όλου του Δημοτικού Συμβουλίου”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Πως χάραξε ο Δήμαρχος πολιτική χωρίς να ρωτάει τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για το τι θέλουν για το χωριό τους; Κανείς δεν ξέρει από τους προέδρους πόσα χρήματα θα πάνε στο χωριό τους. Αν δει κάποιος το τεχνικό πρόγραμμα θα καταλάβει, πως θέλει τους προέδρους υποτακτικούς. Πολιτική Μαυρογιαλούρου. Έτσι δεν πας μπροστά και δεν αλλάζεις τα πράγματα. Δείχνεις μία από τα ίδια”.

Παράλληλα ανέφερε: “Θέλω να δω κάτι νέο από τον Δήμαρχο. Θέλω να δω κάτι νέο. Θέλω να δω την Τρίπολη να είναι επιχειρηματικό κέντρο της Πελοποννήσου”.

Τέλος δήλωσε: “Με τον νόμο Θεοδωρικάκου, έχουμε καταντήσει οι δημοτικοί σύμβουλοι να είμαστε διακοσμητικά στοιχεία”.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη