Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη

“Ο Τζιούμης ήθελε να περάσει νύχτα τον κανονισμό της ΔΕΥΑΤ”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην πρωινή εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζει τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στα θέματα, που έθεσε η παράταξη του. “Αυθαίρετα ο Θεοδωρικάκος με μια απόφαση – κόλαφο έδωσε χρήματα από τους ΚΑΠ, που προορίζονταν για τους Δήμους. Έφερα το θέμα και ζήτησα, να γίνει ένα ψήφισμα και να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας, όπως έκαναν όλα τα Δημοτικά Συμβούλια”, δήλωσε ο κ.Τσιαμούλος, ενώ αναφέρθηκε και στο δεύτερο θέμα που έθεσε και αφορούσε στους πρόσφυγες, που ζουν στην πόλη μας. “Ένα δεύτερο θέμα που θέσαμε ήταν για τους πρόσφυγες. Οι σχεδόν 400 πρόσφυγες που έμεναν εδώ, ζούσαν από ένα πρόγραμμα που έληξε. Ακουσα, πως θα έρθουν άλλοι στην θέση τους σιγά – σιγα. Ο Δήμαρχος απάντησε πως γνώριζε το θέμα και πως θα έρθουν με νέα μορφή εστίας”, δήλωσε.

Στην συνέχεια μίλησε για το θέμα που έθεσε για το νερό, μετά από δημοσίευμα που έλεγε για νιτρορύπανση και στο νερό της Τρίπολης. “Με διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος, πως δεν υπάρχει θέμα”, τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον απολογισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, υπογραμμίζοντας: “Μετά από οχτώ μήνες που ζητούσαμε απολογισμό των Χριστουγέννων, ήρθε τελικά. Μας έλεγε ο Δήμαρχος, πως δεν είναι τα πιο ακριβά Χριστούγεννα και η Αντιδήμαρχος είπε το αντίθετο χτες. Χρεώνανε με την ίδια μελέτη, 20 ευρώ πιο πάνω το κάθε δέντρο και η απάντηση που μας έδωσαν είναι, πως ήταν καλύτερα τα δέντρα. Καταλαβαίνει τι του γίνεται ο κ.Τζιούμης ή νομίζει με τον αυταρχισμό του, πως τα κάνει όλα σωστά; Αν ναι να παραιτηθούμε και να αφήσουμε τον mr. perfect να τα κάνει όλα. Είναι ο μόνος που είδε πετυχημένα τα Χριστούγεννα. Αν δεν δέχεται την κριτική έχει πρόβλημα ο άνθρωπος και του είπα και χτες να μην με αναγκάσει στα 45 μου χρόνια, να πάω για πρώτη φορά κάποιον στην δικαιοσύνη”, ενώ πρόσθεσε: “Σαν παράταξη ενοχλούμε. Πάμε μεθοδευμένα και με επιχειρήματα και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως μιλάμε με πυροτεχνήματα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πυροτεχνουργός”.

Τέλος για το θέμα της ΔΕΥΑΤ, δήλωσε: “Χτες αναλωθήκαμε σε μια συζήτηση για τον εσωτερικό ελεγκτή. Τους προτείνω να κάνουν ότι η ΔΕΥΑ Τριφυλίας, η οποία προσέλαβε εξωτερικό συνεργάτη”, ενώ πρόσθεσε: “Η διαδικασία ήταν τραγελαφική. Μέσα στην καραντίνα μας έφερε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, γελάγαμε όλοι, το κατάλαβε και ο ίδιος και το απέσυρε. Ήθελε να το περάσει νύχτα, όπως λέμε στην πιάτσα. Εμείς το δουλέψαμε και καταθέσαμε εναλλακτική πρόταση”.

Πηγή: http://www.drt915.gr