Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη

“Αυτά που κορόιδευαν, αυτά κάνουν…”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην πανδημία και τα προβλήματα που έχει φέρει μαζί της και στον τομέα της οικονομίας, λέγοντας, πως κάπου στην πορεία μετά το πρώτο lockdown “χάθηκε το παιχνίδι”.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στα θέματα που αφορούν στον Δήμο Τρίπολης, τόνισε: “Κάθε θέμα που αναφέρουμε σε αυτή την Δημοτική Αρχή ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου γιατί κινούμαστε σε εποχή covid και αυτό εξυπηρετεί. Πολλές φορές νιώθουμε διακοσμητικά εργαλεία”, ενώ μιλώντας για την παρέμβαση στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, δήλωσε: “Τι άλλαξε και για να φτιαχτεί η πλατεία χρειάζονται τόσα παραπάνω χρήματα; Το είπα στον Δήμαρχο και δεν μου απάντησε, αλλά πιστεύω, πως κατάλαβε πως το είπα στο πλαίσιο της συνεργασίας για το συμφέρον του τόπου και των πολιτών”.

Παράλληλα μίλησε για τον κανονισμό της ΔΕΥΑΤ λέγοντας, πως ψηφίστηκε εκ του πονηρού και ήρθε μετά για συζήτηση – ενημέρωση. “Εγώ έτσι δεν νιώθω καλά. Μπορεί ο Δήμαρχος νιώθει έτσι καλά με τον εαυτό του, ότι πρώτα θα αποφασίζουνε και μετά σε όποιο θέμα θέλουνε θα ενημερώνουνε. Δεν λέω ότι παρανομούν, αλλά λέω τι θεωρώ εγώ ορθό”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα που αφορούσε στην αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων από τις Δημοτικές Ενότητες Κορυθίου και Μαντινείας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Κάνουν έναν συνοπτικό διαγωνισμό. Θα δούμε ποιοι θα το αναλάβουν πάλι, γιατί πάλι οι ίδιοι θα είναι. Κοροϊδευόμαστε πολλές φορές και πιανόμαστε στις λέξεις”, ενώ πρόσθεσε: “Εγώ προσπαθώ να μιλάω πάντα με επιχειρήματα”.

Τέλος δήλωσε: “Να νιώθουν και λίγο τυχεροί στην Δημοτική Αρχή γιατί με 12-15 συμβούλους και μια οικονομική επιτροπή που τους έχει δοθεί εκεί αυξημένη πλειοψηφία, κάνουν διοίκηση και περνούν πράγματα που δεν θα περνούσαν, γιατί είναι εις βάρος των πολιτών”, ενώ συμπλήρωσε, πως η Δημοτική Αρχή “έχει δώσει βάση στην επικοινωνία και όχι στην ουσία”.