Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Δεν έχω καταλάβει που το πάει η Δημοτική Αρχή – Πρέπει να παλέψουμε να κρατηθεί ζωντανή η ΚΕΔΗΤ”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφερόμενος στο θέμα του προϋπολογισμού του Δήμου Τρίπολης για το 2021 και στα όσα συζητήθηκαν χτες, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Σήμερα ο κόσμος υποφέρει και η επιχειρηματικότητα αργοπεθαίνει. Όλοι είμαστε στα όρια μας. Πολλές φορές ο κόσμος ακούει τα δημόσια πρόσωπα, τους αιρετούς και τοποθετούνται και λένε δεν μπορούμε να ακούμε άλλο. Άνθρωποι πέρασαν από θέσεις Αντιδημάρχων, Δημάρχων κτλ, δεν άφησαν καν την σφραγίδα τους και σήμερα κουνούν το δάχτυλο”, ενώ πρόσθεσε: “Η ενασχόληση με τα κοινά είναι ευθύνη και εντολή για δουλειά. Όχι για φωτογραφίες. Πέρασε ενας χρόνος και στο όνομα της πανδημίας εκμεταλλεύεται ο καθένας ότι θέλει. Δεν εχω καταλάβει που το πάει η Δημοτική Αρχή”.

Αναφερόμενος στο θέμα της ΚΕΔΗΤ, τόνισε: “Εμείς δεν είμαστε στην πλευρά του να κλείσει η ΚΕΔΗΤ. Έχουν γίνει λάθη σε αυτή την ιστορία. Εκκρεμούν δικαστήρια. Να δούμε τι θα βγάλει το δικαστήριο, αν υπάρχει μαύρη τρύπα και πόσα είναι αυτά. Παίρνουμε μια προβληματική επιχείρηση και πρέπει να εξαντλήσουμε τα πάντα για να την κρατήσουμε ζωντανή. Αν δεν τα καταφέρουμε να την κλείσουμε”

Πηγή: http://www.drt915.gr