Αναξιόπιστη η Δημοτική Αρχή – Παραίτηση του κ.Κατσαφάνα ζητά ο Νίκος Τσιαμούλος

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στα θέματα εκτός ημερήσια διάταξης που έθεσε ο ίδιος, για τις προτάσεις που έκανε, αλλά και για τα θετικά στοιχεία της Δημοτικής Αρχής που επεσήμανε.

“Εγώ χτες μίλησα με στοιχεία και φάνηκε η πολιτική τους γύμνια. Επικοινώνησα προσωπικά με προέδρους που μου είπαν επιτέλους κάποιος έπρεπε να πει, πως στα χωριά δεν έχει γίνει τίποτα”, δήλωσε στην συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: “Αν ήταν δια ζώσης χτες το συμβούλιο δεν θα είχε τελειώσει ποτέ, γιατί δεν παίρναμε απαντήσεις. Έχουν βολευτεί τώρα με τον κορωνοϊό και κάνει ο καθένας την δική του πολιτική”

Παράλληλα δήλωσε: “Οι πρόεδροι κάνουν εξαιρετική δουλειά μόνοι τους, χωρίς την βοήθεια κανενός”, ενώ συμπλήρωσε “πως η Δημοτική Αρχή κάνει το δικό της πολιτικό παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα έχουν αρχίσει να φαίνονται”.”‘Εχουμε έγγραφα που δείχνουν, πως καταθέτουν προτάσεις οι πρόεδροι και τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια”, υπογράμμισε.

Στην συνέχεια ο κ.Τσιαμούλος αναφερόμενος στο θέμα που “‘άνοιξε” στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανεμογεννήτριες, μίλησε για την παρουσία του κ.Κατσαφάνα στο ΠεΣυ για άλλο θέμα που αφορούσε σε ανεμογεννήτριες στα Βούρβουρα. “Το χωριό είχε πει σύσσωμο, πως δεν τις θέλουν. Πήγε λοιπόν ο κ.Κατσαφάνας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο – είχε κληθεί ο Δήμος Τρίπολης το τονίζω – και είπε ναι. Θα απολογηθούν γι΄αυτά”, ενώ συμπλήρωσε: “Ο Δήμαρχος χτες αντί να γίνει ακριβοδίκαιος και να δει τι είχε πει προεκλογικά – που υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών – και δεν έχει κάνει τίποτα από το πρόγραμμα του, τον ενδιαφέρει να κλείσει την μια δομή και την άλλη κτλ. Πρέπει να παραιτηθεί σήμερα ο κ.Κατσαφάνας, αλλιώς θα έχουμε εξελίξεις”.

Ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε ακόμα: “Γιατί ήρθε μόνο το θέμα για το Μαίναλο και οχι το θέμα για τα Βούρβουρα; Κάτι κρύβεται. Αυτό κατάλαβαν όλοι χτες”, ενώ επέμεινε για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα.

Αναπάντητα ακόμα τα ερωτήματα από την Δημοτική Αρχή για την πράξη αυθαιρεσίας

“Εγώ δεν έχω κάτι με τον κ.Κατσαφάνα αλλά κατέθεσα τα στοιχεία. Ξεβρακώθηκε χτες η Δημοτική Αρχή και απαντήσεις ακόμα δεν έχουμε πάρει”, ενώ έκανε λόγο για έναν πολιτικό γάμο – προεκλογική συμφωνία μεταξύ Δημάρχου και Κατσαφάνα – που όπως είπε-  επιβεβαιώθηκε καθυστερημένα για να μην φανεί.

“Είναι αναξιόπιστοι πια, έχουμε κατάχρηση εξουσίας”, τόνισε στην συνέχεια, ενώ μίλησε για έρμαια παρατάξεων και καρεκλοκένταυρους, υπογραμμίζοντας, πως δεν περίμενε να παραιτηθεί τελικά ο κ.Κατσαφάνας, λέγοντας πως για να το κάνει κάποιος “πρέπει να έχει ήθος και πολιτικό θάρρος”.

Τέλος δήλωσε: “Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε καμία διαδικασία και να τους αφήσω να γελοιοποιηθούν κι άλλο. Για να το κάνω αυτό η απόφαση μπορεί, να θέλει για να βγει και τέσσερα χρόνια. Αυτοί σε δυόμιση χρόνια, θα πάνε σπίτι τους. Εγώ θα τους ρωτάω σε κάθε συμβούλιο. Έχει γίνει αυθαίρετη πράξη”.

Πηγή: http://www.drt915.gr