ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  “Τρίπολη – Αλλάζουμε Τα Δεδομένα”

 

 Σε μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία είχε στιγμές μεγάλης έντασης, χωρίς κάποιον εξαιρετικά σοβαρό λόγο, η δημοτική παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν συμμετείχε σε τσακωμούς και σε συζητήσεις που αναπαράγονται κάθε φορά, χωρίς ουσία.Τα θέματα που ανέδειξε ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Τσιαμούλος, στη συνεδρίαση της Τετάρτης (2/5/2018), αλλά και την επομένη ημέρα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ήταν τα παρακάτω …

  * Ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα”  Νίκος Τσιαμούλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 9:00πμ στη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης στην εκπομπή «Επί της ουσίας» με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο.

 

Υπερθεματίζουμε για την διεξαγωγή Δημοτικών Συμβουλίων στα χωριά»

 Για το ενδεχόμενο κάποιες από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται σε χωριά του Δήμου Τρίπολης, ο Νίκος Τσιαμούλος υπερθεμάτισε λέγοντας ότι πρόκειται για μία απόφαση που είναι προς όφελος των δημοτών μας που μένουν στα χωριά και των τόπων που θα φιλοξενήσουν τις συνεδριάσεις. Ζήτησε δε να γίνει μία συνεδρίαση σε κάθε δημοτική ενότητα και φυσικά εκ των προτέρων να ελεγχθούν αν υπάρχουν οι  κατάλληλες υποδομές.

 

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Γραμμή Δημότη δεν λειτουργεί»

  Για τη Γραμμή Δημότη και το κόστος συντήρησής της, όπως ήρθε σε εισήγηση στο συμβούλιο , ο Νίκος Τσιαμούλος υπογράμμισε προς τη δημοτική αρχή ότι ουσιαστικά αυτό το ποσό δεν είναι για συντήρηση, αλλά για λειτουργία της Γραμμής. «Η εισήγηση αποδεικνύει ότι δεν λειτουργεί αυτή η γραμμή, τώρα πάμε να τη λειτουργήσουμε. Απλά πάμε να το περάσουμε όπως θέλει η επίτροπος» είπε και ανακοίνωσε ότι η παράταξη ψηφίζει «παρών».

 

«Γινόταν και γίνεται πάρτη με τα χρήματα των πολιτών που πληρώνουν  ανταποδοτικά τέλη»

 Στη συζήτηση για την αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών αποκομιδής και καθαριότητας, η παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» ψήφισε «παρών». Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, ο Νίκος Τσιαμούλος αναρωτήθηκε … «τα ανταποδοτικά για την καθαριότητα ήταν πάντα για την καθαριότητα; Το πολιτιστικό τέλος ήταν πάντα για το πολιτιστικό τέλος;» και τόνισε ότι έχει γίνει πάρτη με αυτά τα χρήματα από όλες τις Δημοτικές Αρχές την τελευταία 10ετία, ζητώντας να ανοίξει μία ουσιαστική συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό.

 

 Δημοτικό Συμβούλιο της  2ης Μαΐου 2018

*Δείτε παρακάτω τις θέσεις της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της  2ης Μαΐου 2018

**Ακούστε εδώ τη Συνέντευξη του Νίκου Τσιαμούλου για το Δημοτικό Συμβούλιο της
2ης Μαΐου 2018 στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA