Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Υπάρχει μια θετική αύρα απ΄όλους για την ΚΕΔΗΤ” (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα της ΚΕΔΗΤ επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο. «Να ενημερώσουμε τις παρατάξεις μας μετά την συνάντηση των επικεφαλής και να το συζητήσουμε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει μια θετική αύρα απ΄όλους για την συνάντηση της Δευτέρας».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λέγοντας πως τέτοια θέματα δεν μπορούν να έρχονται ως εκτός ημερήσιας διάταξης. “Όταν θες να πεις πως είσαι καινούργια Δημοτική Αρχή και δεν προλαβαίνεις, πότε μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα έργα που λες στον απολογισμό των δυο μηνών; Δεν μπορούμε να λέμε δεν προλαβαίνουμε όταν μας συμφέρει”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: “Η νυν Δημοτική Αρχή δεν ψήφισε τέτοια ποσά όταν ήταν στην αντιπολίτευση λέγοντας πως είναι υψηλά και τώρα φέρνουν ίδια ποσά”.

Τέλος αναφέρθηκε στην δράση δωρεάν στείρωσης ζώων στην Τρίπολη από ΜΚΟ.

Πηγή: http://www.drt915.gr