Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Έχουμε φτάσει σε σημείο ο κόσμος να ζητάει πάλι τον Παυλή”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

“Το πρώτο που κυριάρχησε χτες ήταν το παραλήρημα του Δημάρχου και το δεύτερο το σύμφωνο με τον φιλοζωικό σύλλογο”, ανέφερε αρχικά ο κ.Τσιαμούλος, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: “Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για εμάς το πρώτο θέμα, θα είναι να μάθουμε τι έγινε στην χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Θέλουμε να δούμε τον απολογισμό, τι πληρώθηκε και τι όχι”.

Επιπλέον δήλωσε: “Να ανοίξουν τα αυτιά τους στην Δημοτική Αρχή να δουν τι λέει και η αγορά. Είπε ο δήμαρχος, πως έχει καλύτερη εικόνα από την αγορά, από οτι εγώ. Από που; Εμείς έχουμε τόσες επιχειρήσεις, ο κ.Τζιούμης είναι γιατρός που μισο-ασκεί το επάγγελμα κιόλας”.

“Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο ο κόσμος να ζητάει πάλι τον Παυλή”, ανέφερε στην συνέχεια ασκώντας κριτική στη νυν Δημοτική Αρχή.

“Παράνομη πράξη το θέμα του φιλοζωικού. Επιμονή να λύσουμε άρον – άρον ένα θέμα. Τα παιχνιδάκια της Δημοτικής Αρχής Τζιούμη εγώ δεν τα δέχομαι”, ανέφερε κλείνοντας, ενώ πρόσθεσε: “Αποδέχομαι πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα το βρήκε διογκωμένο η νυν Δημοτική Αρχή. Επίσης – επειδή θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος – λέω πως ο κ.Λαγός ασχολείται με το θέμα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, πως οτι του έρχεται στο μυαλό είναι σωστό και δίκαιο. Πρέπει να δει και άλλες λύσεις και να ανοίξει λίγο το μυαλό του”.

Πηγή: http://www.drt915.gr