Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Τσιαμούλου για το Δημοτικό Συμβούλιο στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/10) ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην μεταφορά προσφύγων – μεταναστών, ένα θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς έχουμε ήδη 300 πρόσφυγες. Δεν ξέρουμε που θα φτάσουν οι ροές αλλά θα πρέπει να υπάρξει μια ισοκατανομή αυτών των ανθρώπων και πάντα με το πρόγραμμα ESTIA», ενώ πρόσθεσε: «Εγώ διαφωνώ με το ότι πήραμε χτες ένα ψήφισμα που είναι βασισμένο σε δημοσιεύματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των προστίμων που έχει επιβάλλει η Περιφέρεια στον Δήμο Τρίπολης, δηλώνοντας: «Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έλεγε, πως τα πρόστιμα θα τα φρόντιζε η κυβέρνηση. Οι πολίτες πληρώνουν τις επιλογές κάποιων.», ενώ συμπλήρωσε: «Αν εμείς δεν είχαμε αγωνιστεί για το Πλάτωμα, ο Δήμος θα είχε δεχτεί υπέρογκα πρόστιμα».

Για την παράταση για το Μεγαβούνι, τόνισε: «Ποτέ δεν συμφώνησα με αυτό, Τώρα πρέπει να ολοκληρωθεί μια σύμβαση που έγινε επί Παυλή. Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω κανένα θέμα που αφορά στο Μεγαβούνι, γιατί εξαρχής έχω μια σταθερή θέση».

Τέλος για τα αδέσποτα δήλωσε: “Απ’ οτι φαίνεται όταν ασχοληθείς με ένα θέμα βρίσκεις λύσεις. Φαίνεται, πως θα πάει καλά και το ενδιαίτημα. Να ξεκινήσει η προσπάθεια και με τον φιλοζωικό σύλλογο, για να δούμε τι θα γίνει”.

Πηγή: http://www.drt915.gr