ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ“Τρίπολη – Αλλάζουμε Τα Δεδομένα”

 Για άλλη μία συνεδρίαση τουΔημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη –Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, έθεσε πολύ κρίσιμα θέματα, αλλά δενέλαβε απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή.

Σε ισχύ η δέσμευση για την ενημέρωση των κομμάτων σχετικά με την ΚΕΔΗΤ

 Ο Νίκος Τσιαμούλος δήλωσεξεκάθαρα ότι αυτό που η παράταξή μας δεσμεύτηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο,ότι θα στείλει στα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων, ενημέρωση για το σκάνδαλοτης ΚΕΔΗΤ, θα πραγματοποιηθεί μέσα στις γιορτές. Η δέσμευσή μας ισχύει, είπε επί λέξει.


«Πληρώστε τους εργαζόμενους σε ΚΕΔΗΤ και Βοσυνιώτειο»

 Με αφορμή τις γιορτές που έρχονται, ο Νίκος Τσιαμούλος παρακάλεσε τους Προέδρους ΚΕΔΗΤ και Βοσυνιωτείου, να πληρώσουν τους μήνες που οφείλουν στους εργαζομένους, οι οποίοι τόνισε πως αγωνίζονται χωρίς να πληρώνονται για να προσφέρουνε σωστές υπηρεσίες στα παιδιά μας.

 Για το Βοσυνιώτειο ειδικά είπε:“ότι οι πληροφορίες λένε πως θα λάβει 65.000 ευρώ από την Περιφέρεια καιπρόσθεσε ότι καλό είναι να μπει σε προτεραιότητα η αποπληρωμένη των εργαζομένωνγια κάνουν και αυτοί γιορτές».


«Δεν μπορούμε να ασκούμε πολιτική με ‘ψεύτικες’ εργασίες»

 Ειδική αναφορά έκανε ο Ν. Τσιαμούλος για τα χρήματα που έχουν έρθει από τις πλημμύρες και για μικρά εργάκια που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή, υπογραμμίζοντας τι συνέβη στο χωριό Παλαιόπυργος.

«Στον Παλαιόπυργο κάνατε έργα 14.000,00 ευρώ διάβασα στη Διαύγεια.Αυτά που έγιναν εκεί δεν ξεπερνούν τα 3.000,00 ενώ υπάρχουν κτηνοτρόφοι που ακόμα δεν μπορούν να πάνε στα μαντριά τους. Τι συμβαίνει εκεί; Τι είδους πάρτι μπορεί να συμβαίνει όταν σε μία μικρή κοινότητα δαπανώνται 3.000,00 και χρεώνονται 14.000,00; Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει σε μία μεγάλη κοινότητα, όπως η Νεστάνη. Παρακαλώ τους Προέδρους να μας ενημερώνετε τι πραγματικά γίνεται σε κάθε χωριό. Δεν μπορούμε να ασκούμε πολιτική με ψεύτικες εργασίες».


«Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να καταλάβει το πρόβλημα και να έχει την πολιτική ευθιξία»

 Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Νίκος Τσιαμούλος είχε ζητήσει την παραίτηση του Αντιδημάρχου Δ. Σταματόπουλου, κατηγορώντας τον για την αποτυχία στο θέμα των αδέσποτων. Μετά από μία τοποθέτηση του κ. Σταματόπουλου – στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο – ο Νίκος Τσιαμούλος είπε:

“Δεν θα έπαιρνα το λόγο κύριε Σταματόπουλε, ανήμουν στη θέση σας. Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να καταλάβει το πρόβλημακαι να έχει την πολιτική ευθιξία να παραδεχθεί ότι κάτι δεν κάνει καλά.Ακολουθείτε την τακτική του Δημάρχου σας, σας φταίνε οι υπηρεσίες, ο φιλοζωικός,ο Τσιαμούλος, ο Πρόεδρος Τραμπ, όλοι εκτός από εσάς. Η αλήθεια είναι ότι φταίνεόλοι που αφήνουν ασύδοτους αντιδημάρχους σαν και εσάς που δεν κάνουν καλά τολειτούργημά τους και δεν έχουν καν την ευθιξία να παραιτηθούν.

 Ανήκετε σε μία παράταξη  που σύντομα θα πάρετε την απάντηση σας στιςεκλογές του Μαΐου, μιας και αναφέρατε ότι όλοι θα κριθούμε.

 Τους δε Δημάρχους Ναυπλιέων,Καλαμάτας και Πάτρας που αναφέρατε, καλέστε τους και ρωτήστε τους, τι παροχέςδίνουν στους πολίτες για τα αδέσποτα; Κάνουν διαφημιστικές καμπάνιες γιαυιοθεσίες, δίνουν τροφές, κ.α.

 Σε αυτήν εδώ την αίθουσα, τον Μάρτιοτου 2018 αποκαλύψαμε το ψέμα του κ. Παυλή για την δήθεν καθυστέρηση της ΚτηνιατρικήςΥπηρεσίας, ενώ η καθυστέρηση ήταν δική σας πάνω από ενάμιση χρόνο όπωςαποδείχθηκε.;

 Μιλάτε εσείς για το ενδιαίτημα,που κάνατε διαγωνισμό, τον ακυρώσατε και χρεώνετε τους πολίτες 1.500,00 ευρώ τομήνα, σε άνθρωπο επιλογής σας;

 Φαίνεται, καλώς ή κακώς, μετά καιτην παρέμβαση που κάναμε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τα αδέσποτα εξαφανίστηκαν.Που πήγαν;

 Τα χρήματα που έχετε δαπανήσει,είναι ακριβώς όπως έχετε κάνει και με τα απορρίμματα.

Είχατε τη λύση στο τσεπάκι, άλλαξε σακάκι ο κ. Δήμαρχος και μας έφερετον Άγιο Βλάση. Κάνετε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.»

Εορταστικές ευχές

Ολόθερμες ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, ευτυχία,προκοπή και δημιουργική διάθεση!!!
Αυτέςοι γιορτές ας χαρίσουν σε αυτούς, τη ζωή που τους αξίζει ώστε να “αλλάξουν ταδεδομένα”.


Χρόνια Πολλά!

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIALMEDIA

 Δημοτικό Συμβούλιο στις 11 Δεκεμβρίου 2018

*Δείτε παρακάτω τις θέσεις της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 11 Δεκεμβρίου 2018


**Ακούστε εδώ τη Συνέντευξη του Νίκου Τσιαμούλου για το Δημοτικό Συμβούλιο στις 11 Δεκεμβρίου 2018 στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.