Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Για πρώτη φορά στην ιστορία της αυτοδιοίκησης η Δημοτική Αρχή θα εφαρμόσει το Τεχνικό Πρόγραμμα της αντιπολίτευσης.” (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Στον Μπαμπινιώτη στο λεξικό υπάρχει μια λέξη που λέγεται συνεργασία. Αυτό που έκανε ο Δήμαρχος δεν είναι συνεργασία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τσιαμούλος σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν κατά την συζήτηση του τεχνικού προγράμματος, ενώ συμπλήρωσε: «Υπήρχε δάκτυλος από την Δημοτική Αρχή για να μην μας δώσουν τα στοιχεία που ζητούσαμε».

“Χτες ειπώθηκε πως τα δυο τεχνικά προγράμματα εν πολλοίς είναι το ίδιο. Αν ήταν όμως ίδια τότε δεν θα έδινε η υπηρεσία θετική γνωμοδότηση στο ένα και αρνητική στο άλλο. Εμείς βάλαμε και δυο – τρία πράγματα παραπάνω. Δεν προλάβαμε να κάνουμε αιτιολογική έκθεση αλλά το πρόγραμμα μας δεν είναι το ίδιο. Αλλάζει η δομή”, δήλωσε στην συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Αν ακυρωθεί η πρόταση θα κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει”.

Τέλος υπογράμμισε: “Εμείς συνεχίζουμε την συνεργασία μας – που την είχαμε κάνει και πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών – με τον κ.Σμυρνιώτη. Τώρα στην κοινή μας πρόταση προστέθηκε και η παράταξη Παυλή”.