Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Πρέπει να διαχειριστούμε τα σκουπίδια μας σωστά…” (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

O κ.Τσιαμούλος αρχικά αναφέρθηκε στο κύριο θέμα της χτεσινής συνεδρίασης που αφορούσε τη γνωμοδότηση επί του σχεδίου καθορισμού της τιμολογιακής πολιτικής Φορέα Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου έτους 2020. «Εδώ και χρόνια στηρίζω την ΣΔΙΤ των απορριμμάτων και έχω φάει πολιτικό ξύλο γι’ αυτό. Όλοι έχουν αλλάξει θέσεις τόσες φορές. Μόνο εμείς ήμασταν σταθερά εξαρχής υπέρ του ΣΔΙΤ. Τώρα που έρχεται η ώρα του ΣΔΙΤ όλοι το έχουν αγκαλιάσει», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: «Σήμερα ο δημότης πληρώνει τέλη καθαριότητας και πρόστιμα επειδή δεν διαχειριζόμαστε σωστά τα σκουπίδια μας”.

“Πρέπει να διαχειριστούμε τα σκουπίδια μας σωστά ακόμα και αν χρειαστεί να δώσουμε κάτι παραπάνω. Να ξέρετε, πως τα λεφτά που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα για τα σκουπίδια- αν υπήρχε το έργο αυτό για το οποίο έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας – θα είχαμε σήμερα όφελος και θα είχαμε πάει και στο επόμενο επίπεδο διαχείρισης”, δήλωσε στην συνέχεια.

Τέλος δήλωσε:”Οι πολίτες δεν είμαστε άμοιροι των ευθυνών μας. Έχουμε αυτό που επιλέγουμε και αυτό που μας αξίζει”.