Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Ο τρόπος που επικοινωνεί η Δημοτική Αρχή είναι υπερβολικός” (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα που έθεσε ο κ.Μαρκόπουλος αναφορικά με τα αγριογούρουνα και τις καταστροφές που προκαλούν.

Στη συνέχεια μίλησε για το θέμα των μεταναστών – προσφύγων. «Η Περιφέρεια πήρε τα κτίρια στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού και έτσι διασφαλίσαμε πως δεν θα έρθουν εκεί μετανάστες. «Ας ελπίζουμε πως σύμφωνα και με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης σε αυτή την φάση δεν θα έχουμε άλλους πρόσφυγες – μετανάστες στην πόλη μας» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: «Πρέπει να διεκδικήσουμε και εμείς ένα κτίριο εκεί».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην απόφαση να «παγώσει» νέο τμήμα που θα λειτουργούσε από του χρόνου στο ΠαΠελ και πιο συγκεκριμένα στην Τρίπολη. «Πρέπει εκ νέου όλοι οι θεσμοί να μπούμε σε μια διαδικασία, για να μην τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή. Να κάνουμε σχεδιασμό για να λέμε με σοβαρά στοιχεία το γιατί θέλουμε την κάθε σχολή», ανέφερε. Στην συνέχεια αναφερόμενος στην Δημοτική Αρχή, δήλωσε: «Ο τρόπος που επικοινωνεί η Δημοτική Αρχή σήμερα, είναι υπερβολικός. Το να καθαρίζουμε για παράδειγμα ένα πάρκο, δεν σημαίνει πως είναι ένα μεγάλο έργο. Ναι φτιάχνουν πράγματα που αφορούν στην καθημερινότητα, αλλά δεν είναι μεγάλα έργα αυτά».

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τις παιδικές χαρές.

Πηγή: http://www.drt915.gr