Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Τσιαμούλου για το Δημοτικό Συμβούλιο στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος, ο οποίος σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης της Τρίτης (24/09).

“Με την τακτική που ακολουθεί παραδοσιακά το κόμμα που εκφράζει ο κ.Γούργαρης, πήρε – με την γκρίνια – δυο θέσεις και εκεί φάνηκε, πως κανείς δεν αποκλείεται από θέσεις”, τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Το 80 τοις εκατό Δημάρχων σε όλη την Ελλάδα που δεν είχαν πλειοψηφία, φρόντισαν και έκαναν συνεργασίες. Η δική μας Δημοτική Αρχή επέλεξε να προχωρήσει μόνη της. Μελλοντικά θα δούμε τι θα γίνει”.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ.Γούργαρης για συμφωνίες μεταξύ των παρατάξεων – που προεκλογικά είχαν έρθει σε αντιπαράθεση – τόνισε: “Το τι λέγεται προεκλογικά για τον καθένα είναι άλλο θέμα. Και ο Τζιούμης έλεγε, πως ο Σμυρνιώτης είναι το παλιό και εκείνος το νέο, αλλά μόνο αυτόν πήρε τηλέφωνο μετεκλογικά. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι λέει ο κ.Γούργαρης, γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να μιλάμε για «πράγματα πάνω από το τραπέζι». Είχαμε μια ξεκάθαρη στάση. Αυτό που έχει σημασία όμως τώρα είναι να τρέξει θέματα του Δήμου η νέα Δημοτική Αρχή”.

Πηγή: http://www.drt915.gr