Ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν ο πρόεδρος του αρνήθηκε να δώσει το λόγο στο δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας Νίκο Τσιαμούλο, επιμένοντας να θέσει ερώτηση και όχι τοποθέτηση, χωρίς να ξέρει περί τίνος πρόκειται.

Το θέμα όμως το οποίο έθεσε είναι μείζονος σημασίας καθώς πρόκειται για την υγεία των πολιτών.

Ειδικότερα, το πρώτο ερώτημα αφορούσε στην εξέλιξη της διαδικασίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς η 6μηνη σύμβαση για τη μεταφορά τους στην Αθήνα λήγει και πρέπει να ενημερωθούμε ώστε να δούμε τι θα κάνουμε και το δεύτερο ερώτημα αφορούσε στη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.

Απευθυνόμενος προς το δήμαρχο ο Νίκος Τσιαμούλος ρώτησε τι γίνεται με τον βιολογικό καθαρισμό, που πάει η λιματολάσπη, αν γίνεται έλεγχος, πως υδροδοτούνται τα χωριά, τι νερό πίνει ο κόσμος και αν γίνεται χλωρίωση αυτού.

Πέρυσι για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος είχε δηλώσει ότι λειτουργεί, αλλά με προβλήματα. Τι έχει γίνει από πέρυσι μέχρι τώρα; Τίποτα!

Ένα ακόμα θέμα που έχει ζητηθεί αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρά τη δέσμευση του προέδρου ότι θα το φέρει, είναι το θέμα του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου… Αναμένουμε λοιπόν….

Δείτε το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Δημοτικό Συμβούλιο 31-7-13

Uploaded by Νικόλας Τσιαμούλος on 2013-08-08.