Το Σάββατο 7 ΜΑΪΟΥ στις 4μ.μ. διεξήχθη στο γήπεδο του Παναρκαδικού ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών όπου έχουν αγωνιστεί στην Α΄Εθνική κατηγορία και της πρωταθλήτριας ομάδας της Αρκαδίας Α.Ο. Τεγέας. Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που πρόσφατα κοινοποίησε την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτσι το μεσημέρι του Σαββάτου το γήπεδο γέμισε από μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, η Τρίπολη εξέφρασε με έμπρακτο τρόπο την στήριξή της στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στο έργο του, που όλοι θέλουμε να συνεχιστεί.

Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε η απονομή του πρωταθλήματος στην Α.Ο Τεγέας στην οποία και συμμετείχα ως ταμίας της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή Τσίλο Γεώργιο για την καλή δουλειά που έκανε φέτος, στον πρόεδρο Τσιπιανίτη Δημήτρη και σε όλους τους παίκτες για την άνοδό τους από το Α’ Τοπικό στην Δ’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία.