10-05-2014Χθες στις 10/5/2014 και ημέρα Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος παρέθεσε συνέντευξη στο web tv του Kalimera-arkadia. Ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” ανέπτυξε το πρόγραμμά του και μίλησε για μια καινούρια διοίκηση του δήμου φρέσκια, ποιοτική με διαφανής διαδικασίες πάντοτε υπέρ του πολίτη.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε τα χωριά της Τεγέας: Τζίβα, Μανθυρέα, Στρίγκου – Δεμίρι, Βουνό, Κάνδαλο, Κερασίτσα, Ρίζες, όπου ανέλυσε της θέσεις της παράταξης και τόνισε την ανάγκη για αναζωογόνηση των ξεχασμένων χωριών. Πρόσθεσε επίσης ότι σε ολόκληρο τον πρώην δήμο Τεγέας κρύβονται πολλαπλές αξίες που χρειάζεται να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο χωριό Μαυρίκι όπου οι κάτοικοι της περιοχής τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και εξέφρασαν ότι το χωριό τους και η Τεγέα “Αλλάζουν τα Δεδομένα” για το δήμο Τρίπολης. Σε συνομιλίες οι κάτοικοι έθεσαν επίμονα ερωτήματα στον υποψήφιο δήμαρχο και στους υποψηφίους της περιοχής για τον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά που αναφέρονται στο πρόγραμμα της παράταξης μπορούν να γίνουν πράξη. Ο Νίκος Τσιαμούλος δήλωσε ότι η μεγάλη ανατροπή ξεκινά από την συμμετοχή όλων αυτών που τόσα χρόνια ήταν στη αφάνεια και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 18/5/14.