002

Την τελευταία του συνέντευξη στο Arcadia Portal πριν την Κυριακή των εκλογών έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Το νεαρό της ηλικίας του θεωρεί ότι είναι ένα θετικό στοιχείο για την διεκδίκηση του δήμου Τρίπολης όπως και ότι το ψηφοδέλτιο το οποίο τον πλαισιώνει απαρτίζεται κυρίως από νέα άτομα. Ήρθε η στιγμή η νέα γενιά να μπει στην αυτοδιοίκηση αναφέρει, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο κόσμος αγκαλιάζοντας τον συνδυασμό «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα».

Στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Τσιαμούλος μας μίλησε για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του πράγμα όχι και τόσο εύκολο καθώς ο δήμος Τρίπολης είναι ένας μεγάλος δήμος. Ο συνδυασμός αποτελείται από ανθρώπους με καθαρό σημείο αναφοράς στην κοινωνία, καταξιωμένους επαγγελματικά και με λίγα λόγια επαγγελματίες ζωής και όχι επαγγελματίες πολιτικούς. Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» είναι άνθρωποι που πίστεψαν στο καινούργιο, στο διαφορετικό.

Ο κ. Τσιαμούλος τόνισε ότι το κεντρικό μήνυμα για όλο τον προεκλογικό αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι το «αλλάζουμε τα δεδομένα» και ότι για να γίνει κάτι τέτοιο για να αλλάξουν τα πράγματα έτσι όπως τα είχαν γνωρίσει, πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσιαμούλος μας μίλησε για το πλούσιο πρόγραμμα της παράταξής του το οποίο κινείται και αυτό πάνω στο ίδιο πλαίσιο και είπε ότι οφείλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της αδιαφάνειας, της στασιμότητας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι πολιτικές πρακτικές αναφέρει όπως οι ύβρεις και οι αλληλοκατηγορίες δεν βοηθούν πουθενά, αυτές είναι πολιτικές πρακτικές τους χθες, η δική του παράταξη βρίσκεται σε άλλη κατεύθυνση αυτή της λογικής. Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε με θετική ενέργεια είπε χαρακτηριστικά, θέλουμε να δώσουμε στους πολίτες να καταλάβουν ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, πάντα όμως στα πλαίσια του εφικτού, γι’ αυτό το λόγο και στη δική του παράταξη υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα πράγματα.

Για το αν θα υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών αναφέρει ότι κάτι τέτοιο είναι δεδομένο. Όλες οι δράσεις και ο πολιτικός λόγος της παράταξής του είναι απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή η οποία όπως αναφέρει είναι υπεύθυνη για την άσχημη κατάσταση του δήμου αυτή τη στιγμή. Επιβεβαιώνοντας έτσι το ενδεχόμενο κάποιας συμμαχίας εναντίον της παράταξης του κ. Σμυρνιώτη.

Τέλος ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για τον προεκλογικό του αγώνα και το θετικό κλίμα το οποίο επικρατεί. Η Τρίπολη και τα χωριά της αναφέρει, αξίζουν κάτι καλύτερο και οι πολίτες αν πιστέψουν στις δυνάμεις τους και καταλάβουν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο όπως μία πόλη πιο ασφαλής, πιο λειτουργική, πιο συγκροτημένη θα στηρίξουν την παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα».

Κλείνοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος μας αποκάλυψε ότι το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης θα έχει ένα θετικό πρόσημο και  ότι  πρέπει όλοι μαζί να αλλάξουμε τα δεδομένα για την Τρίπολη και τους ανθρώπους της.

Πηγή: Arcadiaportal.gr