ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από χρόνια λόγω Covid-19, ο Δήμος Τρίπολης επαναφέρει ένα παλαιό θεσμό του Δήμου μας, την  «Λευκή Νύχτα». Είμαστε περήφανοι ως παράταξη που πρωτοστατήσαμε και βάλαμε στον Πολιτιστικό χάρτη των εκδηλώσεων, αυτή τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας,  του εμπορικού κόσμου, του ξενοδοχειακού τομέα και του χώρου της εστίασης. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αν στην διαβούλευση όπου συμμετείχαν – συνεργάστηκαν και τελικώς συμφωνήσανε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ώστε το αποτέλεσμα του 2016 να εγκαινιάσει και να καθιερώσει αυτή την μεγάλη γιορτή με μεγάλη επιτυχία.

        Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με Αριθ.Πρωτ.2491/20-11-2015, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με Αριθ.Πρωτ.Β/212/20-11-2015, ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ο ΕΡΜΗΣ» με Αριθ.Πρωτ.6/20-11-2015, ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με Αριθ.Πρωτ. 54633/23-11-2015 και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους και συναποφάσισαν μαζί με την παράταξη «Τρίπολη – αλλάζουμε τα δεδομένα» κατόπιν διαβούλευσης να υλοποιηθεί η πρώτη «Λευκή Νύχτα» το καλοκαίρι του 2016, όπως και έγινε!

         Σήμερα, ευχόμαστε στον επιχειρηματικό – εμπορικό κόσμο να “εκμεταλλευτεί” αυτή την ευκαιρία και ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συμπολίτες μας και επισκέπτες να αγκαλιάσουν αυτό το γεγονός ώστε το τελικό αποτέλεσμα να τους βρίσκει όλους ευχαριστημένους και να προσελκύσει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Ελπίζοντας ότι θα έχουμε σύμμαχο τον καλό καιρό, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και καλύτερα αποτελέσματα από την τελευταία παρόμοια γιορτή.

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η Πρόταση που καταθέσαμε το 2016 για την καθιέρωση της “Λευκής Νύχτας” στην Τρίπολη:

leuki_nuxta