Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος μιλώντας για τα όσα συζητήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι πολλά τα ερωτήματα και από άλλες παρατάξεις που δεν έχουμε πάρει απάντηση”.

Παράλληλα μίλησε για το ΔΑΚ και τις ώρες για το κοινό – χαρακτηρίζοντας ως αδιανόητο να μην μπορεί να πάει ένας πολίτης ότι ώρα θέλει για να γυμναστεί. “Είναι αγανακτισμένος ο κόσμος. Τα μηνύματα που έλαβα είναι πάρα πολλά”, υπογράμμισε.

“Το Πάσχα στην Τρίπολη είναι μια φθίνουσα διαδικασία. Ας δαπανούσαμε χρήματα σε κεντρικά ΜΜΕ. Το να δώσεις φυλλάδια σε ταξιδιωτικά γραφεία είναι μια κίνηση και μπράβο, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα”, δήλωσε στην συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: “Η αγορά έχει πεθάνει. Έχουν πέσει όλα μαζί και έχει χαθεί το παιχνίδι. Εμείς εδώ τοπικά – αν είχαμε κινηθεί νωρίτερα – θα μπορούσαμε να δώσουμε μια ένεση ρευστότητας”.

Ακόμα ανέφερε, πως αν έρθουν πάλι τέτοιες εκδηλώσεις – που είναι γνωστό το πότε θα γίνουν – το τελευταίο δεκαπενθήμερο δεν θα τις ψηφίσει.

Ο κ.Τσιαμούλος ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή δήλωσε: “Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ.Τζιούμης είναι, πως όλοι αγωνιζόμαστε για να γίνει κάτι καλό για αυτό τον τόπο”.

Τέλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα μίλησε για το myData, αλλά και τις εκδηλώσεις του συλλόγου Φιλικών, που οργανώνονται από τον Δήμο με τον σύλλογο να “βάζει πλάτη”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Πηγή: http://www.drt915.gr