Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα”, κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

“Από το 2010 που είμαι δημοτικός σύμβουλος τέτοιο χαμηλό επίπεδο και τέτοια ντροπή δεν έχω ξανανιώσει. Θα καταφέρουμε να μην μας παρακολουθεί κανείς και την ευθύνη την έχει η πρόεδρος. Δεν το βλέπει ο κ.Τζιούμης πως δεν τραβάει; Δεν μπορεί να το διαχειριστεί”, ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε: “Πρέπει να μάθουν να σέβονται τον συνομιλητή. Θλίβομαι για το χτεσινό γεγονός. Δεν υπάρχει και επικοινωνία. Συζητούνται άσχετα θέματα και χάνεται το παιχνίδι”.

Παράλληλα ανέφερε, πως ίσως είναι στόχος του κ.Τζιούμη η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ τόνισε πως κουράστηκε ο κόσμος να ακούει συνέχεια για το τι έκαναν οι προηγούμενοι.

Στην συνέχεια ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί, πως ο Τζιούμης λέει ψέματα και είναι κωλοτούμπας”, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου, λέγοντας πως θα έπρεπε να έχουμε σκεφτεί το τι προσβλέπουμε από αυτό το έργο.

“Είμαι περήφανος που δεν έχω κάνει καμία κωλοτούμπα στα σκουπίδια και είμαι ο μόνος!”, δήλωσε αμέσως μετά, ενώ τόνισε: “Δεν μπορεί να έρχεται στο παρά ένα ο Τζιούμης σε στυλ λαοπλάνου, πως θα πει στην εταιρεία (ΤΕΡΝΑ), να πάρει υπαλλήλους από την περιοχή. Αυτό για να έχει αξία και να μην είναι επικοινωνιακό, θα έπρεπε να έχει γίνει χρόνια”.

Τέλος αναφέρθηκε στην οικονομική επιτροπή λέγοντας, πως τελευταία στιγμή στέλνονται email με πολυσέλιδες εισηγήσεις και τρελά ποσά – όπως τα χαρακτήρισε. “Αν συμβεί κάτι τέτοιο πάλι θα ακυρώνω τις αποφάσεις. Αυτό που κάνουν δείχνει προχειρότητα. Έχω απογοητευτεί και πολλές φορές ντρέπομαι που ανήκω σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή: http://www.drt915.gr