Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τους δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη:

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Ο Δήμαρχος έχασε χτες πολλές φορές της ψυχραιμία του. Αυτό θα συμβαίνει πιο συχνά όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές, γιατί βλέπει ότι δεν του βγαίνουν τα πράγματα όπως ήθελε. Για πολλοστή φορά απείλησε ανθρώπους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο”, ενώ πρόσθεσε: “Το ψέμα πια αυτού του Δημάρχου, δεν έχει όρια. Του διάβασε συγκεκριμένα πράγματα ο κ.Σταμάτης και ο Δήμαρχος έχασε την ψυχραιμία του και τον απείλησε, πως έχει ράμματα για την γούνα του. Έχει αρχίσει να χάνεται το παιχνίδι για την Δημοτική Αρχή”.

Δεν μπορεί να φανταστεί ο κ.Τζιούμης τι έρχεται με τις απευθείας αναθέσεις, γιατί δεν βάζει μυαλό και κακοδιαχειρίζεται τα χρήματα”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Συμβουλεύω  τον κ.Τζιούμη να βάλει λίγο στην άκρη την έπαρση του.”

Παράλληλα ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην πρόταση – πρόσκληση της παράταξης του προς τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων, υπογραμμίζοντας, πως “αν ανοίξουν λίγο το μυαλό τους θα προχωρήσει αυτή η πρόταση, που θα φέρει μόνο καλά για τον τόπο”.,

Ακόμα αναφέρθηκε στην οδό Καλαβρύτων, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έφερε δυο προτάσεις, εκ των οποίων η μια ουσιαστικά δεν μπορεί, να γίνει.

Τέλος αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα, λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει τίποτα για την στήριξη του.

Πηγή: https://www.drt915.gr