Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη:

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Η προχειρότητα με την οποία φέρνουν τα θέματα είν αι άνευ προηγουμένου.

Eμείς αναφερθήκαμε πάλι στην πρόταση που είχαμε καταθέσει, ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν οι παρατάξεις για το μέλλον αυτού του τόπου, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων.

Έχουμε μια άτολμη Δημοτική Αρχή που δεν θέλει να σπάει αυγά με κανέναν. Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα.

Κουραστήκαμε να ακούμε την ίδια καραμέλα από τον Δήμαρχο για το κολυμβητήριο. Δεν μας έχουν πει που πήγαν όλα τα έξοδα – που δεν δαπανήσαμε αφού είναι κλειστό το κολυμβητήριο. Απολογισμούς δεν πήραμε ποτέ για τίποτα. Αυτά είναι σοβαρά θέματα.

Κάθε μέρα συμπολίτες μας φεύγουν και πάνε στο Άργος για το κολυμβητήριο. Δεν ντρέπεται ο Δήμαρχος; Δεν έχει πει ένα συγνώμη. Όπως δεν είπε και για το θέμα των φυλακών.

Έχει καταντήσει κοινός ψεύτης ο κ.Τζιούμης και όσο περνάει ο καιρός θα βγούνε όλα στην φόρα. Περίμενα ένα διαφορετικό επίπεδο.

Δεν απαντούσαν επί της ουσίας χτες στα ερωτήματα για το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου. Τι φοβήθηκε ο Δήμαρχος και δεν το έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Σε αυτό που ζητάει ο κ.Βόσνος έχει απόλυτο δίκιο. Μακάρι να πάει στην πολεοδομία να τα πάρει και να δούμε. αν υπάρχουν όλες οι μελέτες.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τα οικονομικά, αλλά πιστεύω, πως αν γίνει ποτέ έλεγχος, θα έχουμε θέμα σας Δήμος αυτό τον ενάμιση χρόνο.

Γιατί δεν μας δίνουν τους προϋπολογισμούς από το ΝΠΔΔ που τους έχουμε ζητήσει, αν είναι όλα πεντακάθαρα;

Πηγή: https://www.drt915.gr