Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της Ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος “Απαντήσεις ο κ.Τζιούμης δεν έχει δώσει. Στο προηγούμενο συμβούλιο – που το έπαιζαν χτες δημοκρατικοί ο κ.Τζιούμης και ο κ.Κούρος – δεν με άφησαν να πάω στην εκδήλωση”, ενώ πρόσθεσε: “Δεν θέλουν να μιλάει ο Τσιαμούλος γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό ενοχλεί”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο κόστος της εκδήλωσης που έκανε ο Κώστας Τζιούμης, αλλά και στην ένταση που προκλήθηκε κατά την διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ του Δημάρχου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Σμυρνιώτη (με αναφορές για μηνύσεις κτλ).

Στην συνέχεια ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Ο κ.Τζιούμης μετά τον πανικό λόγω της εκδήλωσης του Γιάννη Σμυρνιώτης έφερε άρον-άρον  μια εκδήλωση για απολογισμό. Χτες ήταν ξεκάθαρος ο Δήμαρχος και είπα πάλι κάποια στιγμή ότι η εκδήλωση ήταν του Δήμου και πλήρωσε από την τσέπη του. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για να πληρωθούν εκδηλώσεις του Δήμου. Υπάρχουν πρακτικά και ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα έχω κρατήσει όλα”.

Για το κολυμβητήριο τόνισε: “Ρωτήθηκε χτες ο Δήμαρχος αν θεωρεί οτι έχει ευθύνη για αυτή την ιστορία και είπε για πρώτη φορά ένα συγνώμη, αλλά κλείνοντας την φράση του είπε, πως δεν καθυστέρησε και πουθενά”, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που συζητήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τέλος ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Η κατάσταση ξεφεύγει και τα ψέματα φαίνονται. Δεν είναι έργο τα αμμοχάλικα, άλλα είναι τα έργα ανάπτυξης μην μπερδεύεται ο κ.Τζιούμης. Ο Δήμος είναι άφαντος. Για ποια σοβαρότητα να μιλήσουμε;”, ενώ επανέφερε το θέμα της ονοματοδοσίας οδού προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή.

Πηγή: https://www.drt915.gr