Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τους δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη:

“Ο Δήμαρχος χτες προσπάθησε για να το πω λαϊκά πολλές φορές να μας τσιγκλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τσιαμούλος.

Παράλληλα δήλωσε: “Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε χτες έχει εκθέσει την Δημοτική Αρχή και τον Δήμο πανελλαδικά. Υλοποίησαν έργο, για το οποίο δεν είχαμε πάρει απόφαση. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αυτή την Δημοτική Αρχή. Το έργο το είχαν φωτογραφήσει και το είχαν ανεβάσει και στο site του Δήμου. Αυτό είναι ξεφτίλα”, ενώ πρόσθεσε: “Υπήρχε δόλος. Παρανόμησαν και νόμιζαν, πως θα το περάσουν έτσι το θέμα”.

Για τον προϋπολογισμό, ανέφερε: “Είναι ένας διαχειριστικός προϋπολογισμός. Δεν μπορεί να το βλέπουμε όλοι και ο κ.Τζιούμης να βλέπει ανάπτυξη. Ο κόσμος πλέον τους έχει καταλάβει. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από όραμα. Πρέπει να έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα ο προϋπολογισμός και όχι διαχειριστικό”.

Παράλληλα τόνισε πως μπαίνουμε σε προεκλογική χρονιά και σύντομα – όπως είπε – θα κάνει και αυτός τις ανακοινώσεις του.

“Όλα τα έργα για τον κ.Τζιούμη είναι εμβληματικά. Εγώ βλέπω έναν φτωχό προϋπολογισμό που δεν αξίζει στην ιστορία του Δήμου”, δήλωσε κλείνοντας.

Πηγή: https://www.drt915.gr