Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη:

“Νιώθουμε πια οτι υπάρχει μια αντιδημοκρατική διαδικασία οχι μόνο στην λειτουργεία του δημοτικού συμβουλίου αλλά και στην λειτουργία της καθημερινότητας του Δήμου”, ανέφερε αρχικά σε ένα πρώτο σχόλιο του ο Νίκος Τσιαμούλος, ενώ πρόσθεσε: “Όταν προσβάλλεται ένας δημοτικός σύμβουλος μου είναι σαν να προσβάλλομαι και εγώ προσωπικά. Ο Δήμαρχος δεν έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για τα λάθη του και στις δύσκολες ρίχνει την ευθύνη στους εργαζόμενους του Δήμου, δηλαδή στις υπηρεσίες”.

Παράλληλα δήλωσε: “Υπάρχει παραπληροφόρηση και πολλά ψέματα. Ο κόσμος έχει αρχίσει και τους καταλαβαίνει. Μας φιμώνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό γίνεται από την πρόεδρο συνεχόμενα”, ενώ συμπλήρωσε: “Έχει χαθεί το παιχνίδι στα Δημοτικά Συμβούλια. Όλοι κρινόμαστε”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος μιλώντας για το θέμα της λίμνης Τάκα, τόνισε: “Που βγήκε μπροστά ο Δήμαρχος να τρίξει τα θεμέλια και να κάνει κινητοποιήσεις για αυτό το έργο πνοής για τον Δήμο μας; Έπρεπε να είναι μπροστά σε κάποια θέματα ο Δήμος και όχι να μας τα φέρνουν πάντα οι άλλοι και εμείς απλά να λέμε ναι ή όχι. Τους ενδιαφέρει μόνο η βιτρίνα”.

Τέλος για το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου ανέφερε: “Να πάρει παράταση το έργο, αλλά να μας πει μια πραγματική παράταση. Να μας πει την αλήθεια. Προσπαθούν να κρυφτούν. Όλοι ξέρουμε πια. Γιατί φοβάται ο Δήμαρχος να το φέρει αυτό το έργο να το συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ο κ.Τζιούμης ποτέ δεν κατάφερε να ανεχτεί την αντιπολίτευση όταν είχε δίκιο. Αυτό απαιτεί μεγαλοψυχία. Ο άνθρωπος δεν βλέπει μπροστά. Θα φανεί πολύ σύντομα η γύμνια τους”.

Πηγή: https://www.drt915.gr