Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης (05/05) ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος ανέφερε: “Θεωρώ, πως έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις απευθείας αναθέσεις. Έχουμε ξεφύγει και ας λέει, οτι του λένε να πει ο κ.Τζιούμης.”, ενώ πρόσθεσε, πως μια από τις αποτυχίες της νυν Δημοτικής Αρχής είναι το θέμα των αδέσποτων.

“Που είναι το τεχνικό πρόγραμμα και η υλοποίηση του;”, αναρωτήθηκε στην συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Πρέπει να μαζευτούν και να σοβαρευτούν. Πρέπει να κάνουν δουλειές που χρειάζονται άμεσα. Υπάρχουν δεξαμενές σε χωριά που έχουν να καθαριστούν τρία χρόνια. Έχουμε αφήσει την ουσία. Δεν έχω ακούσει ποτέ τον κ.Τζιούμη να πει, πως σε αυτό το θέμα έγινε ένα λάθος”.

Παράλληλα δήλωσε: “Ζητάμε εδώ και ενάμιση χρόνο απολογισμό εκδηλώσεων.Δεν θα απολογηθεί για τα πιο αποτυχημένα Χριστούγεννα;” ενώ πρόσθεσε: “Όταν είσαι αφερέγγυος και δεν απαντάς σε ερωτήσεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι κρύβεται. Για τις φυλακές που χάσαμε – και τις πήρε η Μεγαλόπολη και το Ναύπλιο – ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα των αγριογούρουνων- τσακαλιών που έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων.

Πηγή: http://www.drt915.gr