Στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Τετάρτης (06/07) ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω όλη την συνέντευξη:

‘Έχει υποβαθμιστεί ο ρόλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρέπει η πρόεδρος να καταλάβει κάποια πράγματα. Υπάρχει, πιστεύω σκοπίμως μια τάση να μην μας αφήνουν να μιλάμε”, ανέφερε αρχικά ο κ.Τσιαμούλος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα που έθεσε και αφορούσε στις απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Τρίπολης, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Η ακτινογραφία των απευθείας αναθέσεων είναι τραγική. Ο κ.Τζιούμης έχει το ρεκόρ των απευθείας αναθέσεων”, ενώ ξεκαθάρισε, πως δεν κατηγορεί τον Δήμαρχο, πως έχει κάνει παράνομες απευθείας αναθέσεις, αλλά πολλές στον αριθμό.

“Ο κ.Τζιούμης υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών το έχω ξαναπεί”, δήλωσε αμέσως μετά, ενώ συμπλήρωσε, πως ο ίδιος και η παράταξη του είναι εδώ για το καλό του τόπου.

Ακόμα επανέλαβε, πως η Δημοτική Αρχή δεν έχει φέρει απολογισμό για κάποιες εκδηλώσεις παρά τις συνεχείς πιέσεις (εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, εκδηλώσεις Χριστουγέννων κ.α).

Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη να τιμήσει ο Δήμος τον Δημήτρη Παυλή με το να δώσει το όνομα του σε κάποια οδό της πόλης: “Του το οφείλουμε. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε”, υπογράμμισε.

Πηγή: http://www.drt915.gr