Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος μίλησε για το πιθανό κλείσιμο Τράπεζας Ελλάδος στην Τρίπολη και την αποψίλωση υπηρεσιών. “Από την μια έχουμε αποψίλωση υπηρεσιών και από την άλλη δεν έχουμε και μια προσπάθεια από την Δημοτική Αρχή να έρθουν υπηρεσίες”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: “Έχει ευθύνη ο Τζιούμης που δεν ήρθαν φυλακές στην Τρίπολη. Ποιος θα απολογηθεί γι αυτό;”.

Ακόμα αναφέρθηκε στο φυσικό αέριο, χαρακτηρίζοντας για ακόμα μια φορά τον Δήμαρχο Τρίπολης ως “διαχειριστή”.

Παράλληλα μίλησε για την ονοματοδοσία οδών, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως υπάρχουν πολλές ανώνυμες οδοί. Για το όνομα του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή, επανέλαβε, πως θα πρέπει να μπει σε μια κεντρική οδό και να μην καθυστερήσει άλλο.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφερόμενος στο θέμα της ΚΕΔΗΤ, δήλωσε: “Η επιλογή να κλείσει η ΚΕΔΗΤ είναι της Δημοτικής Αρχής και αυτό θα το κουβαλάει πάντα μαζί του ο κ.Τζιούμης. Δεν προσπάθησε ποτέ, να την σώσει. Έφεραν την ΚΕΔΗΤ στον γκρεμό, για να μην μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. Από την αρχή ήθελε, να την κλείσει. Αυτοί που βιώνουν το πρόβλημα είναι οι εργαζόμενοι”.

Τέλος αναφέρθηκε στην απογραφή και το χαμηλό ποσοστό εμβολισμού στην ευρύτερη περιοχή μας.

Πηγή: DRT 915