Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” και μέλος της διοίκησης του οικονομικού Επιμελητηρίου κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη:

O κ.Τσιαμούλος θέλησε να καταθέσει στον αέρα της εκπομπής την σκέψη του αναφορικά με το πως θα μπορούσαμε, να τονώσουμε την επισκεψιμότητα στην Τρίπολη. “Είδαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο, πως ο Δήμαρχος Βόλου ο κ.Μπέος, έκανε μια κίνηση ξένη για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, αλλά και για την αυτοδιοίκηση γενικότερα. Κάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τους ζήτησε να έρθουν στον τόπο του, να μην κάνουν φασαρίες και να περάσουν όλοι καλά. Περίμενα να δω το αποτέλεσμα, αν θα είχαμε βανδαλισμούς κτλ. Είδα λοιπόν μετά τις ανακοινώσεις σωματείων και φορέων που έδιναν συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία”, ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε: “Σκέφτηκα επειδή έχουμε την τιμή και την χαρά να έχουμε στον τόπο μας τον Αστέρα Τρίπολης, που μας έχει κάνει και περήφανους πολλές φορές, πως θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ανάλογη κίνηση με αυτή του κ.Μπέου. Μήπως έμπαινε λοιπόν η διοίκηση Μπάκου – Καυμενάκη στην λογική να δώσουν – κάθε δεκαπέντε μέρες που έχουμε παιχνίδι στον τόπο μας – με ένα πλαίσιο συμφωνίας και συνεργασίας εισιτήρια στους φιλάθλους”.

Ο κ.Τσιαμούλος τόνισε, πως θα μπορούσε να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ ομάδας – Δήμου και αστυνομίας, προκειμένου να μπορούμε να υποδεχόμαστε στην Τρίπολη φιλάθλους μεγάλων ομάδων, που θα κινήσουν και την τοπική αγορά. “Σίγουρα η διοίκηση του Αστέρα ξέρει καλύτερα απ΄όλους μας τι γίνεται σε αυτό τον τομέα. Αν υπάρχει θετική αύρα και προχωρήσουμε όλη μαζί σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθηθεί ο τόπος”, κάτι που όπως υπογράμμισε το κάνει έτσι κι αλλιώς ο Αστέρας, που στηρίζει πολύπλευρα την τοπική οικονομία.

Τέλος αναφέρθηκε στο αρνητικό αποτύπωμα (με βανδαλισμούς κτλ) που είχαν αφήσει κατά το παρελθόν φίλαθλοι άλλων ομάδων που βρέθηκαν στην πόλη μας, εκφράζοντας όμως την ελπίδα, πως ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να αξίζει να γίνει μια προσπάθεια.

Πηγή: https://www.drt915.gr