Για τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοτικός σύμβουλος – εκπροσωπώντας την παράταξη Τσιαμούλου – κ.Χαράλαμπος Σταμάτης.

Ακούστε την συνέντευξη παρακάτω:

Ο κ.Σταμάτης έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης κάποια θέματα που αφορούσαν κατά βάση την περιοχή της Κανδήλας, ζητώντας από την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε έργα που αφορούν στην αγροτική οδοποιία. “Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή επίμονα από τις αρχές του καλοκαιρίου, να μας διαθέσει ένα μηχάνημα να συντηρήσουμε το αγροτικό δίκτυο του κάμπου της Κανδήλας. Περιμέναμε, ο Δήμαρχος μου υποσχέθηκε πως θα μου τηλεφωνήσει κάτι που δεν έγινε ποτέ”, δήλωσε, ενώ πρόσθεσε, πως στην πορεία διέρρευσε μια άποψη από τον Αντιδήμαρχο τον κ.Οικονομόπουλο, πως επειδή ο Σταμάτης αντιπολιτεύεται την Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος δεν διαθέτει το μηχάνημα.

“Στον συγκεκριμένο κάμπο που έχει πάνω από 40 χιλιόμετρα αγροτικό οδικό δίκτυο – χωματόδρομους, τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει τίποτα, παρά τα όσα λέχθηκαν προχτές και δια στόματος του κ.Λαγού, που προσπαθούσε να με διαψεύσει. Οι δρόμοι είναι εδώ και μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει αν έχει γίνει κάτι. Η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο, αλλά τα γεγονότα τους διαψεύδουν”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως το κολυμβητήριο και οι εκδηλώσεις της Άλωσης.

Ακόμα μίλησε για το ενδιαίτημα για τα αδέσποτα, υπογραμμίζοντας πως για ακόμα μια φορά υπήρξε μηδενισμός από την Δημοτική Αρχή Τζιούμη, αναφορικά με τις ενέργειες που είχαν γίνει επί Δημαρχίας Παυλή για το θέμα αυτό.

Πηγή: https://www.drt915.gr